Gym Haacht steunt hun gymnast Rune Hermans op weg naar Rio!

  ‐  Dinsdag 15 maart 2016   ‐   Tweet

#GoBELGYM

Allen samen koprollen na een fantastische turnshow

Hoe kan je als club je gymnast steunen op weg naar Rio? Wel door een koprol te maken met alle gymnasten, zoals Gym Haacht dat gedaan heeft!

12 en 13 maart vond de jaarlijkse turnshow van Gym Haacht plaats en het was weer dik in orde! Tijdens deze turnshow koprolden alle gymnasten om de gymnast Rune Hermans, aangesloten bij Gym Haacht, te steunen. Ook vond een huldiging plaats voor Rune Hermans haar prachtige prestaties en haar allroundfinale op de WK te Glasgow.

In totaal traden een kleine 600 gymnasten aan op de turnshow, waaronder een 150-tal kleutertjes begeleid door 10-tal trainsters. Het programma was zeer gevarieerd! Er waren gymnasten aan het werk uit 8 verschillende disciplines: TTM, TTJ, ACRO, RG, TUMBLING, RECREAgroepen, DANS, FREERUNNING.

Met als turnshow thema “Science Fiction” : “Area H8” (Haacht), mochten de recreatieven afgelopen zaterdag hun groepsoefening brengen tijdens de namiddagvoorstelling. De meisjes speelden poppen en poppenmeesters en hebben hun oefening zeer mooi uitgevoerd. Sare Hoste verraste het publiek met haar prachtige lintoefening. Tijdens de avondvoorstelling was het de beurt aan Penlope Arias Gil met haar knotsoefening. Sare en Penlope brachten op zaterdagavond ook een adembenemend duet op de muziek van Alice in Wonderland. Op zondag brachten de juniores en seniores hun groepsoefening met hoepel.

Als afsluiter van een schitterend turnfeest rolden alle gymnasten voor clubgenote Rune om haar te steunen in haar 'Road to Rio'! Mooi!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen