Gymfed lanceert Gymfed Academy

Els Coppieters   ‐  Woensdag 24 augustus 2022   ‐   Tweet

#gymfedacademy

Blijven (bij)leren!

Of je nu trainer, jurylid, clubbestuurder, medewerker of club-API bent... je bent nooit te oud (of te jong) om bij te leren! Vanaf nu bundelt Gymfed alle opleidingen en bijscholingen onder de noemer 'Gymfed Academy'.

Een opleiding volgen is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je sporters en je club. Via Gymfed Academy vind je ongetwijfeld een opleiding die op jouw lijf geschreven is!

Wat is Gymfed Academy nu precies? We nemen je hieronder even mee!

WAT? Gymfed Academy is de verzamelnaam van alle opleidingen die Gymfed organiseert. Je kent ongetwijfeld ons Kaderweekend, maar daarnaast bieden we nog heel wat bijscholingen aan in de clubs, jurycursussen, sessies voor bestuurders en workshops. Deze opleidingen en bijscholingen zijn ook afgestemd op het Gymfed-sportmodel, de lange termijnvisie van Gymfed voor het begeleiden van sporters. Ons volledige programma zorgt ervoor dat er voor elke doelgroep, elk domein en elke levensfase waarin sporters begeleid worden een aanbod is.

WIE? Gymfed Academy richt zich op iedereen die betrokken is bij een clubwerking. Dat wil zeggen dat zowel trainers (in wording), clubbestuurders, juryleden, medewerkers als club-API's kunnen rekenen op een aanbod op maat.

WAAROM? Je bent nooit te oud (of te jong) om iets bij te leren! Of je nu aan het begin van een trainerscarrière staat, al één of meerdere trainersdiploma's behaalde, de overstap maakt naar het jureren of al jaren bestuurslid bent, er is voor elk wat wils in onze Gymfed Academy. Heb je interesse om een nieuwe impuls te geven én te krijgen? Dan is Gymfed Academy iets voor jou!

WAAR? We hebben op onze website alles netjes gebundeld op de activiteitenpagina. Door alles te centraliseren, vind je makkelijk en snel welke mogelijkheden er voor jou zijn. Je wordt van daaruit ook meteen doorgestuurd naar de link om online in te schrijven. Jouw volgende opleiding is dus maar een paar kliks van jou verwijderd.

WANNEER? Het Kaderweekend is natuurlijk ons vlaggenschip, maar gedurende het hele jaar zijn er opleidingen en bijscholingen van korte of iets langere duur en dat verspreid over heel Vlaanderen. Bij de start van het sportseizoen is onze planning zo gedetailleerd mogelijk voor een volledig seizoen, zodat je dit kan afstemmen op je werk, school, hobby's of privéleven. Maar als er zich later opportuniteiten of extra noden voordoen, spelen we daar graag op in en breiden we ons aanbod met plezier uit.

Heb jij ook zin gekregen om een opleiding te volgen? Ontdek Gymfed Academy!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen