Gymgala uitgesteld naar 2022

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 24 november 2021   ‐   Tweet

#gymgala2021In navolging van de gewijzigde Corona-maatregelen en de stijgende cijfers heeft de Gymnastiekfederatie de knoop doorgehakt, het Gymgala wordt uitgesteld naar 2022. Het organiseren van een event waarbij de kwaliteit van de organisatie niet gegarandeerd kan worden, strookt niet met de waarden en normen die we als federatie nastreven.

“De huidige situatie waar we ons in bevinden is ernstig en de cijfers zijn duidelijk. Als federatie dragen we de kwaliteit van onze werking en organisaties hoog in het vaandel. Hiernaast, en nog belangrijker, geniet de gezondheid van onze medewerkers, sporters, vrijwilligers en toeschouwers de hoogste prioriteit. De grote onzekerheid over de evolutie van de Covid-situatie de komende weken en de impact die we daar nu al van ondervinden op onze show, doen ons vandaag deze moeilijke beslissing nemen.” - Ilse Arys, Algemeen manager.

Het Gymgala staat reeds jarenlang garant voor een wervelende show voor de hele familie. Zo mogen we elk jaar meer dan 8 000 toeschouwers verwelkomen in de Lotto Arena in Antwerpen. Helaas heerst er ook voor onze nationale en internationale cast onzekerheid. Onder het internationale deelnemersveld ontvingen we reeds meerdere annulaties van aangekondigde gymnasten.

“De totaalbeleving voor de toeschouwers dient centraal te staan, een wervelende show voor de hele familie met spektakel van het hoogste niveau. Op deze kernwaarden willen en mogen we niet inboeten, hoe groot het enthousiasme ook is om met de volledige gymcommunity er samen voor te gaan.” – Ilse Arys, Algemeen manager.

De aangekochte tickets blijven geldig voor de editie in 2022, alle ticketkopers worden hierover persoonlijk gecontacteerd door Tele Ticket Service.

We verwelkomen alle gymnastiekfans graag in 2022 voor een wervelende editie!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen