GYM@HOME - UPDATE 19/4

Delphine Gosseye   ‐  Zondag 19 april 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Keep calm and train at home

Gezien we in de huidige situatie niet meer in de club kunnen trainen, lanceren we GYM@HOME waarmee jij thuis aan de slag kan!

UPDATE 19.04

Ondertussen zijn de trainingen in de club al meer dan een maand geleden. Maar dat wil niet zeggen dat jij thuis niet aan de slag kan. Tot en met 3 mei zetten wij onze online inspiratietool Coach@Home open voor alle ingelogde Gymfed-leden. Coach@Home is een online tool voor alle trainers, maar in deze periode geven wij alle ingelogde Gymfed-leden op onze website toegang tot het platform. Nog niet ingelogd? Het kan eenvoudig hier.

Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie via korte filmpjes kennis maken met oefenstof. Kwaliteit, creativiteit, inspiratie en innovatie zijn de sleutelwoorden. Neem een kijkje bij de verschillende disciplines en thema’s of zoek via de zoekrobot. Recreatie of competitie, er is voor elk wat wils! #blijfsporten

Hou je wel rekening met de 10 richtlijnen omtrent het sporten in deze periode? #staysafe

Start je training telkens met een goede opwarming en eindig met de nodige stretch-oefeningen.

Ben je thuis actief? Gebruik op social media de #gymathome en tag @wearegym en deel jouw trainingen met de gym-community!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen