Hé trainer, wil jij jouw gymnast in de kijker zetten?

Phoebe De Potter   ‐  Vrijdag 9 februari 2024   ‐   Tweet

#wearegymJouw sporters in de kijker zetten? Dat kan! Maandelijks zetten we graag de clubprestaties op wedstrijden, recreatoernooien, Gymtopia Happenings en internationale wedstrijden van afgelopen maand in de spotlight.

Als trainer hebben we één doel: het beste uit onze sporters halen en hen met een lach naar huis laten gaan! Uiteraard zijn we als trainer dan ook heel fier op onze sporters als ze hun persoonlijke doelen bereiken - een fierheid die volgens ons niet zomaar voorbij mag gaan, want zowel jij én je sporter hebben hard gewerkt voor dit resultaat! Daarom zetten we graag elke maand de topprestaties van jullie sporters in de kijker. 

  • Hebben ze meegedaan aan hun eerste Gymtopia Happening?
  • Hebben ze super veel plezier beleefd op het recreatoernooi?
  • Hebben ze hun angsten overwonnen op wedstrijd?
  • Hebben ze al jouw verwachtingen overtroffen en deelgenomen aan een internationale wedstrijd?

Alles kan! Want elke prestatie, groot of klein, verdient een applaus! Laat ons weten op welke sporter jij zo ongelooflijk fier bent en waarom. 

Hoe dan?

Vul hier het formulier in met een video/foto van de topprestatie van jouw sporter (rechtopstaand) en houd onze socials in de gaten! 

En vergeet niet, deze prestatie was enkel mogelijk door een fantastische trainer en clubwerking! Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw gymnasten? Check onze trainers-rubriek.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen