Indoor sporten met contact toegelaten

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 26 juni 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Woensdag 24 juni was voorlopig de laatste persconferentie van de nationale veiligheidsraad. De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus voor de maanden juli en augustus werden verder versoepeld.

Vanaf 1 juli kunnen we opnieuw sporten in grote groepen. In groepen van 50 kunnen we zowel indoor als outdoor aan de slag. In deze bubbel is het toegelaten om je sporters te helpen en wordt onderling contact toegelaten. Hoewel de social distancing-regels in deze groepen wegvallen, blijven de hygiëneregels essentieel.

Sportevenementen mogen opnieuw georganiseerd worden met publiek. Indoor kunnen events doorgaan met maximum 200 personen. Voor de sportevenementen die buiten plaatsvinden kunnen maximum 400 toeschouwers ontvangen worden.

We benadrukken dat deze nieuwe stap geen garantie is dat jouw club indoor aan de slag gaat de komende periode. Binnen onze clubs vormt de zomervakantie traditiegetrouw een stop in het sportseizoen. Als federatie stellen we alles in het werk om onze clubs en leden bij de start van het nieuwe sportseizoen maximaal te ondersteunen.

#wearegym #wearesafe

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen