Indoor sporten vanaf 9 juni

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 4 juni 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Sporten is gezond, hou het gezond!

Het is zover, lichten aan en deuren open, 9 juni is onze dag! We mogen opnieuw indoor aan de slag voor het beoefenen van onze favoriete sport! Wat moet je weten?

Indoor sporten vanaf 9 juni

Na het overlegcomité op 4 juni werden de versoepelingen vastgelegd die vanaf 9 juni ingaan. Deze versoepelingen hebben ook positieve gevolgen voor de sportwereld. We hebben er lang op gewacht maar vanaf 9 juni mogen we opnieuw met al onze sporters, ongeacht de leeftijd, indoor sporten. Ook contact is mogelijk tussen de sporters onderling indien dit nodig is voor de sportbeoefening, maar probeer bij close-contactsporten (vb: acro) je wel steeds tot dezelfde partner(s) te beperken. Trainers dragen nog steeds een mondmasker en zorgen voor een veilige sportomgeving. Ventilatie is een belangrijke factor bij het indoor sporten, zorg dus zeker voor voldoende verluchting in de sporthal. En vergeet niet: Hou je aan de regels, sporten is gezond, hou het gezond!

Download hier het communicatiemateriaal voor jouw club.

Sportkampen

Ook goed nieuws voor de sport- en jeugdkampen, deze kunnen doorgaan voor maximaal 100 personen. Overnachting is toegelaten. Alle info voor de sportkampen kan je terugvinden in het Protocol sportkampen vanaf 25 juni.

#wearegym #wearesafe

    Reacties op dit bericht

    Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen