Instructeur of Trainer B start met Module 1

  ‐  Donderdag 7 jan 2016   ‐   Tweet

#vtsgym

Ben jij initiator Gymnastiek of hiermee gelijkgesteld (voorturner, Bachelor of Master LO) dan is het misschien tijd om een stapje hoger te zetten en je verder te bekwamen in jouw specifieke domein als Instructeur B of Trainer B. Of het nu gaat over recreatieve gym of wedstrijdsport binnen een bepaalde discipline, wij hebben een opleiding voor jou op maat...

Elke trainersopleiding start met een Algemene Module (Module 1) waar er principes en vakken aan bod komen die voor alle sporten belangrijk zijn. Van anatomie over fysiologie tot trainingsleer, sportpsychologie en zoveel meer. In januari gaan verschillende cursussen van start en dat verspreid over Vlaanderen. Grijp dus je kan en schrijf je snel in.

In het najaar 2016 en 2017 vinden dan gymnastiekspecifieke modules Instructeur B plaats. Zorg er dus voor dat je daar kan aan beginnen en volg eerst Module 1. Voor de heel ijverige studenten is het ook mogelijk om deze module 1 in zelfstudie aan te pakken, maar dat vraagt natuurlijk de nodige zelfdiscipline. Het is altijd makkelijker en aangenamer als de leerstof wordt uitgelegd door een docent.

Een aantal mensen hebben vrijstelling voor één, meerdere of alle vakken uit dit Algemene Gedeelte - op basis van eerder gevolgde opleidingen - kijk dit na alvorens in te schrijven!


Heb je vragen, aarzel dan niet om ons of de Vlaamse Trainersschool te contacteren. We helpen je graag verder!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen