Kaderweekend@home NU online!

Delphine Gosseye   ‐  Zaterdag 24 okt 2020   ‐   Tweet

#wearegymGymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen. Dit seizoen bieden we met het Kaderweekend@Home onze trainers, juryleden en bestuurders een Corona-proof editie. Met 40 online sessies en 6 LIVE webinars geven we de aftrap van de eerste editie van het online opleidingsweekend “Kaderweekend@home”.

Online sessies

Heeft je club het abonnement voor Kaderweekend@home en ben jij als trainer ingeschreven? Top! Dan kan je vanaf vandaag, zaterdag 24 oktober, de 40 online sessies van thuis bekijken! Je kan de sessies raadplegen via 'Mijn Gymfed' onder 'Tools' Kaderweekend@home'.

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem, dit kan nog steeds!

> Meer info over het inschrijven vind je hier


WEBINARS

Naast de 40 online sessies voorzien we ook 6 gratis webinars (= live gegeven sessies). Deze webinars zullen voor iedereen GRATIS toegankelijk zijn, het enige wat je dient te doen is je op voorhand te registreren. De club hoeft dus geen abonnement te nemen. Deze webinars zullen later niet meer te raadplegen zijn. Je registreren? Klik op één van de webinars.

ZATERDAG 24 OKTOBER 2020

ZONDAG 25 OKTOBER 2020

Opgelet: we gaan de wintertijd in!
*ervaar je problemen bij de registratie voor de webinars? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 09 243 12 06 of jeanherrel@gymfed.be.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen