Kledingpartner nieuwe Olympiade

Delphine Gosseye   ‐  Donderdag 20 januari 2022   ‐   Tweet

#wearegym

Foto christian Degroote


Met de steun van


logo-web-v2-zonderachtergrond.png

De Koninklijke Belgische Turnbond en Agiva zetten ook richting 2024 de samenwerking verder als nationale kledingpartner. Binnen de discipline Acro verwelkomen we Flying Fox als ondersteunende partner voor onze topsportwerking.

Agiva nationale kledingpartner

Sinds 2014 schittert de Belgische delegatie op internationale competities in de outfits van Agiva. Ook voor de nieuwe Olympiade (tot 2024) slaan de koninklijke Belgische Turnbond (Gymnastiekfederatie Vlaanderen en Fédération francophone de Gymnastique) en Agiva de handen opnieuw in elkaar. Agiva wordt voor de komende 3 jaar opnieuw de kledingpartner op nationaal niveau inzake trainingspakken voor de totale KBT-werking. In de disciplines Toestelturnen, Tumbling, Trampoline, Rope Skipping en Parkour zullen onze sporters van de Belgische delegatie de komende competities opnieuw aantreden in competitiekledij van Agiva. Agiva is een Belgisch bedrijf van turnpakjes en accessoires met vestiging in Moeskroen en biedt een collectie aan in een brede waaier van kleuren, modellen en snits. 

10%-korting voor elk Gymfed-lid!

Op zoek naar een nieuw turnpakje? Alle leden van de KBT genieten op vertoon van de lidkaart 2021-2022 van 10% korting op de vermelde prijzen. Deze korting is zowel geldig op online aankopen als aankopen tijdens één van de gymfed-wedstrijden. Je kan je persoonlijke lidkaart downloaden door in te loggen op onze website.

Flying Fox ondersteunt topsport Acrowerking

Niet alleen Agiva stapt mee als partner van KBT, ook Flying Fox ondersteunt de komende Olympiade onze topsportwerking. Binnen de discipline Acro gaan we een samenwerking aan met Flying Fox voor onze gymnasten binnen de topsportwerking in Gent. 

Ilse Arys, Algemeen manager Gymfed "We zijn als federatie verheugd om de samenwerking met Agiva verder te zetten en kijken met grote verwachtingen uit naar de komende internationale competities om onze topsporters opnieuw te zien schitteren in hun outfits. Ook Flying Fox heten we van harte welkom in onze gymnastiekcommunity! We zijn enthousiast om met hen te kunnen samenwerken voor onze topsportwerking Acro."


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen