Nieuw seizoen = Nieuwe Gymtalk!

  ‐  Woensdag 13 september 2017   ‐   Tweet

#gymtalk

Covergirls Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe met hun zilveren medaille op de World Games (Foto: Thomas Schreyer)

Exclusief interview met Team BELGYM

Het nieuwe turnseizoen is van start gegaan en daar zijn wij héél blij om!

In deze Gymtalk! blikken we nog even terug naar het einde van vorig turnseizoen én naar de drukke zomervakantie. Want voor heel wat skippers en gymnasten was de maand juli niet alleen zon, zee en strand. De World Games, het EYOF, EK en EYT Rope Skipping stonden namelijk op de planning. En wat deden ze het goed!

We geven je een update van het Wereldkampioenschap Acro en het Gymgala dat beide doorgaan in Antwerpen. We hebben heel wat toffe nieuwtjes in onze vaste rubrieken Stars, Celeb en Sprokkels. Neem zeker een kijkje! Als laatste staan Gymbo & Gymba klaar om de spelletjes tot een goed einde te brengen. Welke gymdiscipline past best bij jou? DOE DE TEST!

Je kan de Gymtalk! online bekijken en doorklikken naar heel wat leuke filmpjes en foto's! Wil je de Gymtalk! downloaden om daarna te printen? Ook dat kan!


Wil je graag één van de vorige Gymtalk!'s raadplegen? Klik dan door deze pagina!

Wanneer weet je of er een nieuwe editie is? Dat laten we je weten via onze website en social kanalen. Uiteraard communiceren we dit ook via onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Klik dan hier!

Veel lees- en speelplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen