Nieuwe overlegplatformen per discipline

Els Coppieters   ‐  Donderdag 9 jul 2020   ‐   Tweet

Hoewel de Olympische Spelen een jaar zijn uitgesteld, gaan wij als federatie toch een nieuwe beleidsperiode tegemoet. Hét moment om terug te blikken op de afgelopen 4 jaar, te kijken naar wat (nog) beter kan en nieuwe doelen te stellen en dat op verschillende vlakken.

Om meer betrokkenheid te creëren, doen we een hervorming op vlak van vertegenwoordiging vanuit het werkveld in discipline specifieke materie. De traditionele denkcel (met strikte samentelling en verkiezingen) en de Algemene Technische Vergaderingen in hun huidige vorm vallen weg en worden omgevormd. We zullen in de toekomst gaan werken met een overlegplatform per discipline met een veel opener karakter om die betrokkenheid te verhogen.

Geïnteresseerde Gymfed-leden konden zich kandidaat stellen en er werd gevolg gegeven aan onze oproep. Maar liefst 101 mensen uit 79 verschillende clubs willen graag meewerken en meedenken om hun favoriete discipline te laten bloeien, over een brede basis gesproken! Een belangrijke groep was reeds actief in een denkcel, maar we mogen ook 47 nieuwe gezichten verwelkomen. Bekijk de invulling van de overlegplatformen via deze link.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen