Ontdek de nieuwste Gymtalk!

  ‐  Woensdag 15 november 2017   ‐   Tweet

#gymtalk!

WIN tickets voor het Gymgala

De laatste Gymtalk! van 2017 is er! Lees snel verder!

De laatste Gymtalk! van 2017 is alweer een feit. En wat een topjaar hebben we achter de rug!

Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) en Rune Hermans (Gym Haacht) schreven geschiedenis op het Wereldkampioenschap Toestelturnen in Montreal, onze acrogymnasten sprokkelden de ene na de andere medaille op het Europees Kampioenschap in Polen én het tumblingfenomeen Tachina Peeters (Gymplus) knalde samen met de trampolinespringers op het wereldkampioenschap in Sofia.

Naast de hoogtepunten van onze gymnasten op grote wedstrijden, laten we we jullie ook nog meegenieten van het Kaderweekend, Kaderdag Dans, MOVE!, ... Lees zeker ook het interview met trampolinetoppers Loïc Lenoir (WIK Oostende) en Dylan Schmidt!

Nu is het enkel nog uitkijken naar het Gymgala op 16 en 17 december om het historische 2017 in schoonheid af te sluiten. Wil je ook graag komen? Grijp dan je kans: we geven namelijk nog twee duotickets weg! Wil je voor de zekerheid toch tickets kopen? Dat kan hier.


Wanneer weet je of er een nieuwe editie is? Dat laten we je weten via onze website en social kanalen. Uiteraard communiceren we dit ook via onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Klik dan hier!

Veel leesplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen