Planning juryopleiding zomer en najaar 2020 beschikbaar

Els Coppieters   ‐  Dinsdag 30 juni 2020   ‐   Tweet

Wil jij jurylid worden of ga je een recyclage of opfrissing volgen?... De planning voor de zomer en het najaar is gekend!

Jaarlijks organiseert de Gymnastiekfederatie jurycursussen in alle disciplines en voor alle niveaus. Clubs hebben dus steeds de kans om juryleden op te leiden of bij te scholen.

In alle disciplines verloopt het theoriegedeelte via Judge@Home. Er zullen geen theoriecursussen meer georganiseerd worden, maar de theorie kan thuis ingeoefend worden met een online tool. Bij inschrijving voor een jurycursus krijg je alle info over wat je dient te kennen. Heb je alles gestudeerd en voldoende geoefend, dan kan je het theoretisch examen ook afleggen met Judge@Home op een plaats en moment dat het best voor jou past. Ben je geslaagd voor het theoretisch examen, dan kan je deelnemen aan de praktijkcursus. Tijdens deze praktijkcursussen zal een ervaren jurylid - een echte expert - de (kandidaat)juryleden de kneepjes van het juryvak leren.

De data, uren en locaties van de praktijkcursussen staan overzichtelijk in de juryfolders. Deze zijn vanaf nu te downloaden op het Clubnet. Bekijk ze alvast en noteer de data in je agenda. Inschrijven zal je kunnen vanaf 13 juli (Rope Skipping) of 16 augustus (andere disciplines).

We bevinden ons nog steeds in een bijzondere situatie en kunnen moeilijk ver in de toekomst kijken, maar we zullen alle maatregelen nemen op vlak van hygiëne en veiligheid, om alles vlot en verantwoord te laten doorgaan. Voor een aantal (verplichte) recyclage waar we grote groepen deelnemers verwachten, werden alternatieve scenario's uitgewerkt, om risico's zoveel mogelijk te beperken. Meer informatie hierover in de folder per discipline.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen