Ruben Neyens aan de slag als Topsportmanager

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 7 december 2022   ‐   Tweet

#wearegymBouwen aan het topsportbeleid van Gymfed, een taak waar Ruben Neyens als Topsportmanager vanaf januari 2023 zijn schouders onder zet.

Zo’n 150 gymnasten zijn actief in de topsportwerking van Gymfed. Ze trainen onder de begeleiding van een professioneel trainersteam en een (para)medische cel zodat beloftevolle en topgymnasten in de disciplines Toestelturnen Meisjes (TTm), Toestelturnen Jongens (TTj) en Acrobatische Gymnastiek (Acro) op gestructureerde wijze hun studies kunnen combineren met topsport. Naast deze centrale werking zetten we ook in op de verdere ontwikkeling van de disciplines zonder topsportschool, Trampoline en Tumbling.

Ruben Neyens vormt, samen met de topsport-medewerkers en coaches, vanaf januari de sturende kracht achter het topsportbeleid van Gymfed. Hiernaast staat hij in voor de implementatie en coördinatie van onze topsportwerking en vormt hij het interne en externe aanspreekpunt voor alles wat topsport betreft. Naast zijn rol als Topsportmanager versterkt Ruben het Gymfed-managementteam.

“Ik ben blij dat ik deze rol mag en kan opnemen en het vertrouwen dat Gymfed en Sport Vlaanderen me geven. Ik kijk er dan ook naar uit om in januari aan de slag te gaan en samen met het Gymfed-team onze sporters te ondersteunen en hen verder te laten ontwikkelen. Onze missie is duidelijk, gymnasten laten excelleren als persoon en atleet richting medailles en top 8 resultaten op WK, World Games en Olympische Spelen.” – Ruben Neyens

We wensen Ruben veel succes!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen