Samen voor zorgeloos sporten

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 16 oktober 2020   ‐   Tweet

#wearegymWij volgen de regels, jullie ook?

Het Coronavirus heeft ons nog steeds stevig in de greep, sinds woensdag 14 oktober schakelt de sportsector in heel Vlaanderen naar code oranje. Wij volgen de nieuwe regels en gaan voor samen opnieuw zorgeloos sporten, doen jullie mee?

Wij volgen de regels, jullie ook?

De maatregelen inzake het Coronavirus Covid-19 hebben een grote invloed op ons dagelijks leven en de clubwerking. De omschakeling naar code oranje in de sportsector heeft voor vele clubs en sporters directe gevolgen. Als federatie stellen we alles in het werk om alle sporters in alle disciplines maximaal te kunnen laten sporten. We roepen dan ook iedereen op om de nieuwe regels strikt op te volgen, zo kunnen we met z'n alle in de toekomst opnieuw naar zorgeloos sporten!

Wens je online gebruik te maken van volgende slogans? Je kan ze hier downloaden.


Wijzig je Facebook-profielkader

Maak gebruik van ons Facebook-profielkader en sensibiliseer je Facebook-vrienden de regels te volgen. Zo helpen ze jou een stapje dichter bij je favoriete sport.


De verstrengde maatregelen worden na de herfstvakantie opnieuw geëvalueerd. Laat dit een motivatie zijn om de verstrengingen nu goed op te volgen en samen de cijfers opnieuw te laten dalen. Wij volgen de regels, jullie ook?

#wearegym #wearesafe