Social ware: Donaties van IT-producten en diensten voor vzw's

Inge Doens   ‐  Donderdag 26 okt 2017   ‐   Tweet

#socialware

Hoe het SOCIALware programma uw vereniging kan helpen

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor uw organisatie, maar dit neemt een te grote hap uit het budget? Er wordt verwacht dat non-profit organisaties een maximum aan middelen besteden aan hun maatschappelijke dienstverlening eerder dan aan hun administratie. SOCIALware helpt verenigingen (met vzw-statuut) door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van de grote IT-leveranciers ...

SOCIALware helpt verenigingen om zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van de grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec, Google en vele andere.

Dit maakt deel uit van het maatschappelijk engagement van deze bedrijven.

Uw club kan op die manier producten verkrijgen, als van donatie - mits een kleine financiële bijdrage voor onze administratiekosten - of aan een zeer hoge korting. De toegepaste administratiekosten bedragen gemiddeld 5% van de lijstprijs van de producten, wat neerkomt op een korting van om en nabij 95% voor het merendeel van de producten.

Ontdek de mogelijkheden op hun website!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen