Sonja Deneyer beëindigt mooie en succesvolle loopbaan bij Gymfed

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 18 juni 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Sonja Deneyer en Peter Frederickx


Sonja Deneyer trekt op 20 juni, na een succesvolle carrière van meer dan 33 jaar, de Gymfed-deur achter haar dicht. Sonja heeft de federatie zien en doen groeien, ze heeft Gymfed mee gemaakt tot de professionele federatie die ze vandaag is met een uitstekende dienstverlening voor haar clubs.

Na een boeiende en succesvolle loopbaan neemt Administratief & financieel manager Sonja Deneyer op 20 juni afscheid van het Gymfed-team om te genieten van een welverdiend pensioen.

Sonja startte op 1 november 1987 als jonge dertiger als boekhoudster op de toenmalige ‘Vlaamse Turnliga’. Alhoewel Sonja geen turnachtergrond had, voelde ze zich snel thuis in de gymwereld en was de uitbouw en de groei van de federatie een belangrijke drijfveer voor haar. Een motivatie die we tot de laatste werkdag hebben zien.

Sonja introduceerde de eerste computer (een Macintosh) op het Gymfed-kantoor en is doorheen haar carrière de grote voortrekker van automatisatie en IT binnen de federatie gebleven. Sonja zette haar schouders onder de uitbreiding van de dienstverlening naar de clubs op het vlak van clubmanagement en lag aan de basis van de regiowerking waarbij de bereikbaarheid van de federatie en de betrokkenheid van iedere club centraal staat.

Met een niet aflatende werkkracht, optimisme en geloof in elke medewerker stuwde ze de federatie keer op keer vooruit voor een betere werking en dienstverlening voor de clubs. Gestart als vierde personeelslid zag Sonja het medewerkersteam doorheen de jaren groeien tot meer dan 50 medewerkers. Als lid van het directieteam was ze de spil in tal van projecten en realisaties binnen de federatie. Ze ontpopte zich tot een belangrijke gesprekspartner in de verschillende fusies waaruit de ‘Gymnastiekfederatie Vlaanderen’ is ontstaan. Samenwerken met Sonja resulteerde altijd in bijzonder mooie oplossingen en nieuwe ideeën.

Sonja was eveneens een belangrijke schakel wat betreft het financieel management van de federatie. Mede dankzij haar konden we zowel in het verleden als in de toekomst fungeren als een financieel gezonde federatie. Ook bij de organisatie van grote events zoals EK's en WK's was Sonja de spilfiguur om zowel op administratief als financieel vlak alles in goede banen te leiden

Voor het Gymfed-team is het moeilijk om Sonja te zien vertrekken, we gaan haar ontzettend missen maar we wensen haar een welverdiend pensioen!

Bedankt Sonja, om ons wegwijs te maken in cijfers en verzekeringen, om een ‘vat vol kennis’ te zijn en een rots in de branding voor ons en voor onze clubs! Maar vooral: bedankt om een super toffe en geëngageerde collega te zijn die begaan is met elk van ons! Onze deur blijft altijd open staan voor jou en we zien je graag (en snel) terug! – Het Gymfed-team

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen