Sportkamp deze zomer in je club?

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 9 juni 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Het feit dat je ook indoor mag trainen én dat contactsporten (vanaf 1 juli) toegelaten worden, zet het licht op groen om de turn- en sportkampen deze zomer in onze clubs te laten doorgaan.

We kijken er allemaal naar uit om de kinderen en jongeren een supertof zomerkamp te bezorgen. In tijden van Covid-19 vraagt het wel wat aanpassingen en (voorzorgs)maatregelen. Sport Vlaanderen heeft een uitgebreid procotol opgemaakt voor de organisatie en goed verloop van alle sportkampen deze zomer. Neem zeker een kijkje via deze link. Voor de specifieke afspraken en richtlijnen verwijzen we naar de indoor gymnastiektrainingen.

De gouden basisregels zijn:

  • Communiceer op voorhand met ouders, sporters en begeleiders over de specifieke manier van werken.
  • Maak bubbels van maximum 50 personen (inclusief begeleiders). De leden van deze bubbel mogen onderling contact hebben, maar er dient steeds afstand bewaard te worden tov van mensen buiten de bubbel Tip: geef de bubbels een specifieke kleur of een leuke (gymnastiek)naam. Wat dacht je van de naam van een turn(st)er, een element, toestel, sprong of move?
  • Goede hygiëne blijft essentieel: handen wassen, hoesten/niezen in elleboog,... voorzie ook de nodige faciliteiten hiervoor

We wensen jullie in elk geval veel succes en plezier! Heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

#wearegym #wearesafe

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen