Stel je kandidaat voor het Gymfed-bestuursorgaan

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 18 februari 2022   ‐   Tweet

#wearegym

Werk mee aan de verdere uitbouw van onze federatie

Het ondersteunen en begeleiden van onze clubs met als doel zoveel mogelijk leden levenslang te laten sporten. Overtuigd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken binnen ons bestuursorgaan voor de verdere uitbouw van onze federatie!

Bestuurdersverkiezingen, stel je kandidaat

Het bestuursorgaan van Gymfed bestaat uit 10 bestuurders aangevuld met de Gymfed-directieleden. Zoals bepaald in de statuten worden de kandidaten voor een periode van 4 jaar door de clubs verkozen tijdens de Algemene vergadering op zondag 27 maart.

Binnen het Gymfed-bestuursorgaan zetelen verschillende functies. In 2022 zijn er 3 mandaten vacant, waarvan de financieel beheerder op functie verkozen wordt. Daarnaast staan twee posities als lid van het bestuursorgaan open. Meer info omtrent het gewenste profiel, de bevoegdheden en samenstelling van het bestuursorgaan lees je hier.

Interesse? 

Mis de deadline van 5 maart niet en stel je via je club kandidaat voor één van de 3 functies.

Save the date: Algemene vergadering op zondag 27 maart 2022

Na 2 jaar digitaal vergaderen en samenkomen, kijken we er naar uit om jullie, onze voorzitters en bestuurders, in levende lijve te kunnen verwelkomen op onze jaarlijkse Algemene vergadering op zondag 27 maart in Zemst. De agenda van deze vergadering en meer praktische info omtrent het inschrijven en programma worden begin maart gecommuniceerd.

Locatie: De Melkerij Brusselsesteenweg 3A, 1980 Zemst

Heb je intussen vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen