Terugbetalingen via het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 10 juni 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Inschrijvingsgeld, sportkamp of medische keuring

Ben jij aangesloten bij het Vlaams & Neutraal ziekenfonds? Dan hebben we goed nieuws. Bij onze federatiepartner geniet je van interessante terugbetalingen op je inschrijvingsgeld bij je sportclub, inschrijvingsgeld voor een sportkamp en op je sportmedische keuring.

30 euro terugbetaling op het inschrijvingsgeld bij je sportclub

Ben je voor de duur van een sportseizoen aangesloten bij een sportclub of volg je minimum 10 sportlessen onder begeleiding? Dan geniet je per kalenderjaar, per persoon, van een terugbetaling tot 30 euro van het inschrijvingsgeld.


Tot 120 euro terugbetaling bij sportkampen

Neemt je kind deel aan een sportkamp? Geniet van een terugbetaling van een kampvergoeding tot 120 euro per kalenderjaar per kind (tot en met 18 jaar). Voor kampen en speelpleinen bedraagt de tussenkomst € 5 per dag of overnachting. Voor mindervalide jongeren is er, bij deelname aan een speciaal voor hen ingerichte vakantie, een jaarlijkse tussenkomst voorzien tot 250 euro.

50% terugbetaling bij Sportmedische keuring

Heb je een sportmedische keuring nodig? Hiervoor betaalt het VNZ tot 50 % van het betaald bedrag terug (max. 50 euro per persoon per kalenderjaar). De sportmedische keuring of preventieve hartscreening dient uitgevoerd te worden door je huisarts, sportarts of cardioloog.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leden aangesloten bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Om van de terugbetaling te genieten dien je op de datum van betaling aangesloten te zijn bij het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.

> Wens je meer info? Neem een kijkje op de website of neem rechstreeks contact op via mail of telefoon (015 28 90 90).

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen