Tweede editie More than Gym - nu online

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 30 mei 2018   ‐   Tweet

#morethangym

Klik, Lees & Deel

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. Deze maand staan we al te pronken met de tweede editie van het magazine!

Het turnseizoen loopt stilaan op z’n einde. Met nog enkel nog juni te gaan zit ook dit seizoen er bijna op! Hoe blikken jullie terug op de afgelopen maanden?


Drie maand geleden stelden we jullie met trots ons nieuw E-magazine More than Gym voor. Nu pronken we met de tweede editie vol toffe weetjes, nieuws vers van de pers, interactieve video’s, Tips & Tricks en zoveel meer!

In april was Antwerpen gaststad voor het wereldkampioenschap en de WAGC Acrobatische gymnastiek. Je ontdekt er alles over in de rubriek Looking Back, #acrobatics2018. We geven jullie ook een vooruitblik op twee belangrijke competities die deze zomervakantie op de planning staan, check hiervoor What’s to come.

In Do try@home schotelen we jullie een 30 day challenge voor om thuis te proberen, ideaal voor die perfecte zomer, #sumerproof! Swipe zeker ook eens naar de Expert view, kinesist Wouter Taurin heeft enkele belangrijke tips & tricks voor jullie omtrent blessurepreventie.


Wij zijn alvast opnieuw laaiend enthousiast met deze nieuwe More than Gym, hopelijk jullie ook! Aarzel zeker niet om jullie favoriete rubriek te delen op social media met #morethangym! Wil je graag de eerste editie van More than Gym nog even raadplegen? Dat kan hier.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen