Versterk jij het Gymfed-team als Digitaal coördinator?

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 21 maart 2023   ‐   Tweet

#wearegym

Bouw mee aan de digitale evolutie van onze federatie

Klinkt "Let's think digital" jou perfect in de oren? Ben je goed in het coördineren van digitale processen en wil je daarnaast de werking van onze federatie naar een hoger niveau tillen? Check, join the Gymfed-team.

Digitaal coördinator?

Als digitaal coördinator ben je verantwoordelijk voor:

 • Het beheer, de coördinatie en de optimalisatie van de club- en federatie-applicatie en van de andere Gymfed-applicaties  (vb. Trainersapp, Live-score app).
 • De coördinatie van de interne analyse van noden rond de club- en federatie-applicatie en van de andere Gymfed-applicaties (vb. Trainersapp, Live-score app).

Naast deze 2 hoofdtaken sta je ook in voor de volgende neventaken:

 • De coördinatie van de ondersteuning aan interne medewerkers en clubverantwoordelijken (2de lijns support) en de coördinatie van het geven van opleidingen voor een optimaal gebruik van alle Gymfed-applicaties.
 • Aansturing en opvolging van de externe ICT-partners i.f.v. de ICT-infrastructuur 
 • Aansturing en opvolging van databeheer & rapportage 
 • Het uitwerken van verbeterings- en veranderingstrajecten (vb. digitaliseren en optimaliseren van administratieve processen) en het leiden van nieuwe digitale projecten/aanpassingen in samenwerking met de domeinverantwoordelijken binnen de verschillende Gymfed-teams.

Voor de realisatie van dit takenpakket werken we graag samen een werkbare planning uit.

Wie zijn wij?

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw (Gymfed) is vandaag de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen en groepeert meer dan 120 000 individuele leden in zo’n 320 clubs. Een 50-tal personeelsleden staan in voor de uitbouw van de gymsport in Vlaanderen, de service naar de clubs, het aanbod voor de recreatie- en competitiesporter en de begeleiding van topsportgymnasten. Op IT-vlak wil Gymfed:

 • De clubs maximaal ondersteunen en begeleiden met een op maat gemaakte club- en federatieapplicatie om hen dagelijks te helpen bij de administratie van hun aangesloten leden 
 • De bestaande Gymfed-applicaties (vb. een Trainersapp als digitale registratietool voor sporters en trainers) optimaliseren
 • Haar eigen administratieve werking efficiënt organiseren en op zoek gaan naar opportuniteiten om haar werking te digitaliseren

Ben jij wie we zoeken?

Ben je naast een digital talent ook nog eens onmiddellijk vrij? Dubbelcheck! 

  Reacties op dit bericht

  Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen