Versterk jij ons Gymfed-team?

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 27 mei 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Wij zoeken nieuwe collega's

Samen zoveel mogelijk mensen laten sporten en meewerken aan de uitbouw van onze federatie? Dat kan, want wij zoeken nieuwe collega's. Versterk jij heel binnenkort het Gymfed-team?

Zes nieuwe collega's. Zes nieuwe collega's die klaar zijn om zoveel mogelijk mensen in onze clubs te laten sporten. Voor de teams Clubwerking, Marketing & Communicatie en Sportieve organisaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die gebeten zijn door gymnastiek. Daarnaast zoeken wij ook een Lead Financiën die het financieel beleid van onze organisatie in handen neemt. Klaar voor? Wij ook!

Team clubwerking

Zijn opgeleide trainers volgens jou een must? Heb je ideeën hoe meer clubs aan de slag kunnen gaan met onze sporttechnische programma's zoals Kidies en Gymstars? Kan je constructief en verbindend in overleg gaan en geeft mensen helpen je energie? Join het team CLUBWERKING!

Voor het team CLUBWERKING zijn we op zoek naar twee voltijdse medewerkers die mee verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen van onze clubs om hun interne clubwerking sterker te maken. Je staat mee in voor o.a. de kwaliteitszorg, sporttechnische programma’s/projecten en het opleidingsaanbod richting clubbestuurders en trainers.

Vacature Clubwerking

Team Marketing & Communicatie

Waarom, naar wie en hoe kunnen we onze boodschap best overbrengen? Ben je gebeten door de digitale wereld en is AI je niet onbekend? Geeft het schrijven van teksten je energie en bovendien thuis in de gymnastiekwereld? Join het MARCOM-team!

Voor het MARCOM-team zijn we op zoek naar één nieuwe medewerker die mee verantwoordelijk is voor de organisatiebrede ondersteuning op het vlak van externe communicatie, marketing & PR en pers & media. Je werkt mee aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van de marketing- en communicatiestrategie en durft kritisch en out of the box te denken.

Vacature MARCOM

Team Sportieve organisaties

Organisaties

Is het coördineren van wedstrijdorganisaties je ding en ben je thuis in meerdere gymnastiekdisciplines? Ben je klaar om onze clubs te begeleiden in hun deelname aan Gymfed-events zoals internationale wedstrijden en festivals? Join het team SPORTIEVE ORGANISATIES.

Voor het team SPORTIEVE ORGANISATIES zijn we op zoek naar één halftijdse medewerker die samen met het team instaat voor de wedstrijden, recreatoernooien, happenings en de events per discipline.

Vacature Sportieve Organisaties - Organisaties

Sporttechnisch

Laat je onze clubs schitteren op de Gymfed-organisaties door het ontwikkelen van de sporttechnische reglementen? Streef je naar optimale organisaties door een doordacht jurybeleid? Krijg je energie van de coördinatie van overlegstructuren met onze clubs en experten binnen de verschillende gymnastiekdisciplines? Join het team SPORTIEVE ORGANISATIES.

Voor het team SPORTIEVE ORGANISATIES zijn we op zoek naar één voltijdse medewerker die samen met het team verantwoordelijk is voor de sporttechnische omkaderingen en reglementen van de verschillende gymnastiekdisciplines. 

Vacature Sportieve Organisaties - Sporttechisch

Lead Financiën

Ben je een krak in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van financiële strategieën? Heb je ervaring met het beheren van financiële processen en zet je met veel enthousiasme je schouders onder het coachen van een team? Join het team FINANCIËN.

Als LEAD FINANCIËN ben je samen met de financiële medewerker verantwoordelijk voor het leiden en beheren van alle financiële activiteiten van onze federatie. Je speelt een sleutelrol in het waarborgen van de financiële gezondheid van onze organisatie.

Vacature Lead Financiën

Wie is Gymfed?

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw (Gymfed) is de 3e grootste sportfederatie in Vlaanderen met meer dan 125.000 leden uit zo’n 310 clubs. Een 50-tal dynamische en gepassioneerde medewerkers staan in voor de uitbouw van de gymsport in Vlaanderen, de service naar de clubs, het aanbod voor de recreatie- en competitiesporters en de begeleiding van topsportgymnasten.

Solliciteren? Shoot!

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Let us know voor 10 juni 2024.

Leen Foré - HR-coördinator

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen