Voorzitter Gilbert Vercammen huldigt acrogymnasten

Inge Doens   ‐  Donderdag 14 april 2016   ‐   Tweet

#wearegym

Het succesvolle WK-team aan de eigen Wall of fame in de topgymhal in Gent!


Op het WK Acro in Putian (China) een paar weken geleden wisten onze Belgische acroteams zich in de finale te turnen en medailles in de wacht te slepen. Gilbert Vercammen, voorzitter Gymfed, zette deze morgen het voltallige acroteam in de bloemetjes!

Het jongenspaar Arne Van Gelder (Wild Gym) en Vincent Casse (VGL Niel) slaagde er in op het WK een zilveren medaille te behalen. Het meisjespaar Natascha Van Es en Laurie Philpott (Ambitious Pro Gymnastics) won na een spannende wedstrijd brons. Dat er ook aan de opvolging gewerkt wordt, toonde het juniorenduo Noémie Lammertyn en Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze) dat op World Age Group Competition het goud pakte.

Het acroteam was deze morgen in de topgymhal in Gent al druk aan te trainen voor alweer een volgende uitdaging. Blij verrast door het bezoek van de voorzitter namen ze even pauze om de bloemen in ontvangst te nemen en na te praten over hun WK-ervaring. Voorzitter Vercammen is terecht fier op de prestaties van de acrogymnasten en feliciteerde hen namens de voltallige gymcommunity!

Natascha besliste na het WK de topsport vaarwel te zeggen en was op dit verrassingsmoment niet aanwezig. Uiteraard zijn de felicitaties ook voor haar! We wensen haar alvast alle succes toe met haar volgende uitdagingen!

Het team van headcoach Sergey Tretjakov, coach Stanislav Kosakovsky, coach Hans Lismonde en choreografe Irina Shadrina zorgde de laatste jaren voor een karrenvracht aan medailles op EK's, WK's en World Games. Je kan hen op het Groot BK aan het werk zien. Komen jullie ze ook aanmoedigen?

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen