Wat na het Europees Kampioenschap?!

Lynn Langeraert   ‐  Woensdag 14 oktober 2015   ‐   Tweet

#ecacro2015

Het Acrotrio Kaat, Julie & Ineke is niet meer... Na hun deelname aan de talentenshow Belgium's Got Talent zette dit trio hun sport op de kaart en laten zo hun stempel na in het turnlandschap. Julie en Ineke namen na het EK Acrobatische Gymnastiek in Riesa (GER) afscheid van hun topsportcarrière. Maar betekent dit ook echt het einde? We polsten even naar de toekomstplannen van de meisjes:

Julie Van Gelder (Wild Gym)
Na 10 jaar topsport, voelde ik dat het tijd werd voor iets anders. De motivatie om naar training te gaan werd steeds minder en ik wil me voortaan ook echt focussen op mijn studies logopedie. Er zijn wel een aantal zaken waar ik naar uitkijk nu, zoals uitslapen op een weekdag of s'avonds iets gaan drinken met vrienden en niet op tijd naar huis moeten!

Julie ontving ook lovende worden van minister Geens:

Ineke Van Schoor (Ambitious Pro Gymnastics)
Ik wil graag musical studeren en zal mij dus het komende jaar daarmee bezig houden. Zoveel mogelijk lessen en ervaring opdoen om mij vervolgens aan toelatingsproeven te wagen voor musical. Ik blijf wel nog trainen om shows te geven met Julie en Kaat, zo zijn we o.a. 14 november te gast in Nederland, en ook op mezelf om te kijken of er een mogelijkheid is tot cirque du soleil...

Kaat Dumarey (WIK Oostende)

Voor de 16-jarige Kaat zit het leven als topsporter er nog niet op! Zij zal binnenkort waarschijnlijk te zien zijn als gemengd paar, meer nieuws hierover volgt binnenkort - Maar 1 ding is zeker: van Kaat hebben we het laatste nog niet gehoord ;-)

Bekijk zeker ook eens de interviews van Julie (ROB-tv) en Ineke (RING tv) om meer te weten te komen over de toekomstplannen van Kaat, Julie & Ineke!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen