Welke Gymfed-club kies jij?

Melanie Verstockt   ‐  Zaterdag 2 september 2023   ‐   Tweet

#wearegym

Actief bezig zijn zorgt niet alleen voor een betere conditie en betere levensstijl, maar ook voor heel veel plezier. Ben je getriggerd om te gaan turnen, dansen, freerunnen of rope skippen? Dan kan je terecht bij één van de Gymfed-clubs in jouw buurt. 

Onze 318 Gymfed-clubs hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende disciplines voor kinderen, jongeren en volwassen. Wij zetten onze sporters op de eerste plaats en bieden hen de mogelijkheid om te genieten van een unieke sportervaring op basis van hun eigen noden, wensen en ontwikkeling. 

Ben je op zoek naar een club waar je één of meerdere disciplines kan beoefenen? Bezoek de clubwebsites voor meer info over de lessen en locaties! Of je geïnteresseerd bent in kleuterturnen, recreatief of competitief, of je wilt specialiseren in één discipline, bij ons zijn er talloze mogelijkheden. Om je zoektocht naar een club makkelijker te maken kan je filteren op provincie, regio en/of discipline.

Twijfel je nog over welke discipline het beste bij jou past? Hier kan je meer info over de verschillende disciplines vinden.

Online inschrijven

Met de module 'Online inschrijven' ondersteunen we clubs voor een vlotte en correcte verwerking van de inschrijvingen van hun leden. Schrijf je in, kies een trainingsgroep en alles wordt automatisch toegevoegd aan de Gymfed clubapplicatie van jouw club. Zelfs onmiddellijk online betalen is perfect mogelijk. Kortom, het was nog nooit zo gemakkelijk om je aan te sluiten bij jouw club. Surf naar de website van jouw club om het online inschrijven te starten.

> Lees hier de handleiding om online in te schrijven bij jouw club

Regiowerking

Het Vlaamse gymlandschap wordt verdeeld in 10 regio's, waarbij de bereikbaarheid en betrokkenheid van iedere club centraal staat. Ze hebben vooral als doel initiatieven te nemen binnen de regio samen met de clubs.

> Vind hier een overzicht van alle regio's

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen