What's to come - juli 2024

Phoebe De Potter   ‐  Maandag 1 juli 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Wat er in juli allemaal te gebeuren staat? We brengen je graag in één oogopslag op de hoogte van de komende internationale competities, trainingen, opleidingen & events!

Internationale competities

Begin deze maand reizen Tumbling gymnasten Louise Van Regenmortel (CSA Kempen), Fran Renders (Gymplus) en Lars Peters (Turnkring Bilzen vzw) en DMT gymnasten Jesse Croonenberghs (Wild Gym), Teodora-Ioana Teodoru (CSA Kempen) en Witse Mols (CSA Kempen) naar Coimbra (POR) voor de World Cup Tumbling, Trampoline en Dubbele Minitrampoline. We zien hen in actie in de voorrondes op 6 juli, die kwalitatief zijn voor de finales op 7 juli.

De skippers trekken naar het Europees kampioenschap Rope Skipping in Eger (HUN). Ze strijden er om de Europese titels van 14 tot 20 juli.

En eindelijk is het zover, het grootste sportevent ter wereld, de Olympische Spelen in Parijs van 27 juli tot 5 augustus. Noah Kuavita (Silok Deurne) en Luka Van den Keybus (Gymteam Sint-Niklaas) turnen hun kwalificaties op 27 juli. Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) en Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) zien we in actie op 28 juli. 

Mis niets van de Spelen

Benieuwd naar het programma? Houd dan zeker de specifieke activiteitenpagina's in de gaten:

Events

Als voorbereidende wedstrijd op het EK Rope Skipping wordt op 6 juli nog een laatste oefenwedstrijd georganiseerd, de "Battle of the Sexes", of kortweg BOTS.

Opleidingen & vergaderingen

Gymfed organiseert doorheen het jaar tal van opleidingen in de club, online én in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool (VTS). Tijdens de zomervakantie staan er heel wat initiatorcursussen op het programma.

Ben je op zoek naar een overzicht van alle trainersopleidingen? Check dan zeker deze pagina!

  1. Initiator Freerunning & Parkour (1e lesdag Module 2/3/4) - Leuven 
  2. Initiator Gymnastiek (1e lesdag Module 2/3/4) - Zoersel
  3. Initiator Gymnastiek (1e lesdag Module 2/3/4) - Roeselare
  4. Initiator Gymnastiek (1e lesdag Module 2/3/4) - Dendermonde
  5. Training Camp European Gymnastics - Trampoline, DMT en Tumbling
  6. Initiator Gymnastiek (1e lesdag Module 2/3/4) - Ekeren

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen