WK Turnen 2023 in Antwerpen

  ‐  Vrijdag 3 mei 2019   ‐   Tweet

#antwerp2023Gymfed en Vlaanderen halen WK 2023 naar Antwerpen

Een WK Turnen in België, kan dat? Een WK met 's werelds beste gymnasten en onze eigen toppers van Team BELGYM? Dat kan! Binnen exact 365 dagen zitten we op het puntje van onze stoel, op het puntje van onze stoel in het Sportpaleis in Antwerpen voor het startschot van het WK Turnen. Get moved by Antwerp, Get moved by motion!

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vormt het Antwerps Sportpaleis the place to be voor alle gymnastiekfans voor de grootste gymnastiekcompetitie van het jaar, het WK Turnen. 's Werelds beste gymnasten nemen het tegen elkaar op gedurende 8 spannende wedstrijddagen. Op dit Olympisch selectie-evenement strijden zo'n 500 gymnasten uit meer dan 80 landen binnen de discipline Toestelturnen niet enkel om de wereldtitels, ook de laatste tickets voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs worden in Antwerpen verdeeld.

A magical movement, a mesmerizing moment.
Gymnastics isn't just a sport, it's art. It's motion and emotion.
Moving limits, moving fans and moving minds, hearts en souls.
Get moved by Antwerp, Get moved by motion!Start ticketverkoop in November

Sta jij al te popelen om de gymnasten van Team BELGYM en topgymnasten uit alle hoeken van de wereld aan het werk te zien? Nog even geduld, de lancering van de ticketverkoop staat in november gepland. Wil je op de hoogte blijven van de start van de ticketverkoop en alle info omtrent het event? Check dan snel de eventwebsite!

Zien we elkaar in Antwerpen?

#antwerp2023 #getmovedbymotion

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen