WK Turnen: een paar reacties van onze Belgische meisjes

Inge Doens   ‐  Zaterdag 24 oktober 2015   ‐   Tweet

#delhaizeTOPteamMet de steun van


Het Delhaize TOP-team bij de meisjes slaagde er op het WK Turnen in Glasgow in zich bij de Top-16 te plaatsen wat hen in het selectietraject voor de Spelen houdt. We verzamelden een paar reacties...

Gaelle (24): "Ik heb 2 goede toestellen gedaan en 2 mindere, het was fijn om deel uit te maken van dit team en ik ben dan ook blij dat we erin geslaagd zijn om ons te plaatsen voor het Testevent (april in Rio).

Julie (21): "Ik turnde aan 1 toestel, de balk. Het moet zo wat het moeilijkste zijn wat ik ooit heb gedaan. Ben blij dat ik de kans kreeg om deze ervaring te delen en mocht deel uitmaken van dit schitterend team!"

Dorien (24): "Ik was reserve, de druk lag niet echt bij mij, ik heb mijn best gedaan om mijn teamgenoten zoveel mogelijk te steunen. Jammer dat ik niet kon laten zien wat ik kan, ik ben nu op mijn hoogste niveau ooit. Maar toch tevreden en blij dat ik er bij mocht zijn.

Lisa (20): "Ik had wel wat stress, ben blij dat ik een goede wedstrijd heb geturnd en super content met het teamresultaat", ik weet nog niet of ik een allroundfinale zal turnen, maar dit zou mooi zijn natuurlijk.

Cindy (16): "Ik turnde aan drie toestellen: grond, sprong en brug. Alleen op grond kon het bij mij wat beter, ik hoop dat we nog een paar landen achter ons kunnen houden".

Rune (16): "Het was mijn eerste WK, voor de eerste keer vind ik dat ik de stress goed heb kunnen onderdrukken. Het ging goed en daar ben ik blij mee!".

Laura (18): "Ik ben wat ontgoocheld over mijn brugoefening, heb mij wel kunnen herpakken op balk maar heb het er toch wat moeilijk mee. Na een kwetsuur heb ik de laatste maanden hard moeten werken, ik ben blij dat ik er op dit WK bij kon zijn en mocht turnen met dit fantastisch team.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen