Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Toestelturnen jongens

4 finales op European Games

Donderdag 27 juni 2019

Donderdag 27 juni, het startschot op de European Games voor de gymnasten in de discipline Toestelturnen, onder hen 3 Belgische gymnasten.

Top 15 voor jongens op WK juniores

Donderdag 27 juni 2019

In Gyor (HUN) werd vandaag, donderdag 27 juni, het startschot gegeven op het wereldkampioenschap voor de juniores. Vandaag is het de beurt aan de jongens, waaronder 3 Belgen.

Programma WK Toestelturnen juniores

Dinsdag 25 juni 2019

Niet enkel in Minsk staat deze week een belangrijke competitie op het programma. Ook in Gyor (HUN) geven van 27 tot 30 juni onze gymnasten het beste van zichzelf, dit op het wereldkampioenschap Toestelturnen voor juniores.

Gymnasten Toestelturnen in actie op European Games

Dinsdag 25 juni 2019

Na de acrogymnasten is het van 27 tot 30 juni de beurt aan onze gymnasten in de discipline Toestelturnen om te schitteren op de European Games in Minsk.

Belgische delegatie European Games 2019

Woensdag 12 juni 2019

50 landen, 15 sporten en meer dan 4000 atleten trekken in juni naar Minsk (RUS) om er deel te nemen aan de Europese Spelen. Die European Games worden, net als de Olympische Spelen, om de vier jaar georganiseerd.

WK Turnen 2023 in Antwerpen

Vrijdag 3 mei 2019

Een WK Turnen in België, kan dat? Een WK met 's werelds beste gymnasten en onze eigen toppers van Team BELGYM? Dat kan! Binnen exact 365 dagen zitten we op het puntje van onze stoel, op het puntje van onze stoel in het Sportpaleis in Antwerpen voor het startschot van het WK Turnen. Get moved by Antwerp, Get moved by motion!

Problemen Gymfed-website en app

Maandag 29 april 2019

Update selectie EK Toestelturnen

Dinsdag 2 april 2019

Van 10 tot 14 april staat in Szczecin (Polen) het Europees kampioenschap Toestelturnen op het programma. Zaterdag 6 april reist de Belgische delegatie af naar Polen.

10 Facts about Toestelturnen jongens

Maandag 18 maart 2019

Tijdens het competitieseizoen nemen we de tijd om elke discipline even van dichterbij te bekijken. Wat houdt de discipline precies in en wat is er nu zo typisch en vooral leuk aan? Deze week is Toestelturnen jongens aa de beurt! Dennis Goossens (TK Kerels Waasmunster) geeft deze week op Instagram een blik achter de schermen van zijn leven!

Medicijnen en wedstrijden - wat mag en wat mag niet?

Maandag 3 december 2018

Je bent jong, sportief en neemt deel aan wedstrijden, daar horen geen medicijnen bij, maar soms kan het niet anders. Je wil natuurlijk niet als dopinggebruiker aanzien worden, dus wat nu…?

Geniet van het ledentarief op onze activiteiten!

Zaterdag 1 december 2018

Alle leden van de Gymnastiekfederatie krijgen op vertoon van hun lidkaart toegang tot het ledentarief op tal van activiteiten (uitgezonderd Gymgala en internationale evenementen) georganiseerd door Gymfed.

Een (hoger) trainersdiploma in 2019?

Donderdag 8 november 2018

Het is nog even voor het nieuwe jaar start, maar waarom nu al geen goede voornemens? Wil jij in 2019 een eerste of een hoger trainersdiploma halen, schrijf je dan nu in!

Nina Derwael is WERELDKAMPIOEN aan de Damesbrug

Vrijdag 2 november 2018

Vrijdag 2 november, de grote dag voor België op het WK Turnen. Na de kwalificaties plaatste topfavoriete Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) zich als eerste voor de toestelfinale aan de damesbrug.

Mis niets van het EK Toestelturnen meisjes!

Dinsdag 31 juli 2018

Donderdag 2 augustus start het Europees kampioenschap Toestelturnen meisjes in Glasgow. Mis niets van dit unieke event en ontdek hier wanneer de competities plaatsvinden en hoe je onze Belgische meisjes het best kan volgen!

Dag van de Sportclubbestuurder: save the date(s)

Vrijdag 15 juni 2018

Het Dynamo Project organiseert de Dag van de Sportclubbestuurder jaarlijks in de vijf Vlaamse provincies. De Dag van de Sportclubbestuurder is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Deadline inschrijven Trainer A TTj

Dinsdag 5 juni 2018

In 2019 gaat een Trainer A TTj door. Trainers die het Trainer B diploma in hun respectievelijke discipline reeds bezitten en de ambitie hebben zich verder op te leiden tot het hoogste opleidingsniveau van de Vlaamse Trainersschool, kunnen zich tot 1 oktober 2018 kandidaat stellen om te starten aan de Trainer A-opleiding.

Tweede editie More than Gym - nu online

Woensdag 30 mei 2018

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. Deze maand staan we al te pronken met de tweede editie van het magazine!

Ontdek de nieuwste Gymtalk!

Woensdag 15 november 2017

De laatste Gymtalk! van 2017 is er! Lees snel verder!

Eenvoudige tool om je materiaalplan vorm te geven

Dinsdag 14 november 2017

Ben je jouw les aan het voorbereiden? Of een sterrendag aan het vormgeven? Of een andere turnactiviteit in de sporthal aan het plannen? Dan kan deze handige tool jou helpen om op een eenvoudige manier een duidelijk materiaalplan op te stellen.

Tips & Tricks voor een goede inhoud én een optimale trainingssfeer

Dinsdag 31 oktober 2017

Ken je dat gevoel dat het lijkt of elke turnles voorbij vliegt? En je eigenlijk nog zo veel meer wou doen en bereiken met je gymnasten? Door de inhoud van je training én je trainingssfeer te optimaliseren, kan je het beste halen uit élke training. Multi SkillZ for Gym geeft je graag enkele tips om dit te bereiken!

Nieuwe wereldkampioenen toestelfinales gekend

Zondag 8 oktober 2017

Na het fantastische resultaat van Nina Derwael aan de Damesbrug stonden vandaag, zondag 8 oktober, de overige 5 toestelfinales op het programma. We geven graag de top 3 per toestel mee!

Xiao Ruoteng Wereldkampioen Artistieke Gymnastiek bij de mannen

Vrijdag 6 oktober 2017

Op donderdag 5 oktober maakt het Olympisch Stadium in Montréal plaats voor de AA-finale van de mannen!

Opleidingskalender 2017-2018 ook digitaal beschikbaar

Dinsdag 26 september 2017

Tijdens de startvergaderingen kregen alle aanwezige clubs de opleidingskalender in een aantal exemplaren. Nu is deze kalender ook online te raadplegen.

Nieuw seizoen = Nieuwe Gymtalk!

Woensdag 13 september 2017

Het nieuwe turnseizoen is van start gegaan en daar zijn wij héél blij om!

Siemon Volkaert versterkt trainersteam Toestelturnen jongens!

Maandag 7 augustus 2017