Zoeken

Nieuwsberichten

Amerika wint teamfinale bij de vrouwen in Doha

Dinsdag 30 okt 2018

Na de teamfinale bij de mannen was het vandaag, dinsdag 30 oktober, tijd voor de teamfinale bij de vrouwen op het wereldkampioenschap in Doha (QAT).

China wint teamfinale WK bij de mannen

Maandag 29 okt 2018

Op het wereldkampioenschap in Doha (QAT) stond vandaag de teamfinale bij de mannen op de agenda. Het Delhaize TOP-team kwam niet in actie tijdens deze finale.

Delhaize TOP-team wordt 11de, individueel 4 finales!

Zaterdag 27 okt 2018

Op het WK turnen in Doha zijn zonet de kwalificaties bij de meisjes op zijn einde gelopen. Het Delhaize TOP-team kwam zaterdag 27 oktober in actie in de eerste subdivisie. Het Delhaize TOP-team haalde een teamscore van 158,970 punten en eindigt hiermee op de 11de plaats in het teamklassement.

Delhaize TOP-team jongens wordt 19de op WK Turnen

Donderdag 25 okt 2018

In Doha (QAT) stonden op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober de kwalificaties van het wereldkampioenschap Toestelturnen jongens op het programma. De jongens van het Delhaize TOP-team kwamen in actie op deze eerste kwalificatiedag eindigen op de 19de plaats in het teamklassement.

Gymnastiek op Dag van de Trainer

Dinsdag 23 okt 2018

Heb je er na het Kaderweekend nog geen genoeg van gekregen... er is nog een bijscholingsdag met heel wat nuttige info. Op zaterdag 15 december vindt voor de 8ste keer de Dag van de Trainer plaats in en rond de Topsporthal Vlaanderen te Gent. Je bent welkom als trainer, coach, assistent of gewoon geïnteresseerde sporter. Laat je verleiden door meer dan 100 topsprekers en experts in verschillende domeinen gaande van algemene trainingsprincipes tot sportspecifieke thema’s in theorie of praktijk. Verder is er een informatiemarkt, broodjeslunch en netwerkmogelijkheid met andere trainers. Je kan afsluiten met een receptie én theatervoorstelling! Een ideale ontmoetingsplaats.

Schrijf je in op de Gymbo-nieuwsbrief

Dinsdag 23 okt 2018

Gymbo en Gymba houden net zoals jullie van turnen, dansen en skippen. Wil jij niets missen van Gymbo en Gymba-nieuws, blijf dan steeds op de hoogte via hun nieuwsbrief!

Delhaize TOP-team met ambities richting WK!

Maandag 22 okt 2018

Het is zover, het wereldkampioenschap voor onze gymnasten Toestelturnen jongens en meisjes gaat van start. Het Delhaize TOP-team zet alles op alles om in Doha het beste van zichzelf te geven. Dit WK is eveneens de eerste stap in het Olympisch selectietraject.

Kom als VIP naar het Gymgala, 20 years of gold

Vrijdag 19 okt 2018

Sluit 2018 af met een spetterend Gymgala en kom als VIP naar de 20ste editie van onze wervelende eindejaarsshow.

Belgische top op Gymgala

Dinsdag 16 okt 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 december zien we onze Belgische gymnasten schitteren op het Gymgala 20 years of gold!

Nieuwe juryleden Tumbling

Maandag 15 okt 2018

Russische tumblers tekenen present

Vrijdag 12 okt 2018

Op 15 en 16 december gaat in de Lotto Arena te Antwerpen de 20ste editie van het Gymgala door. Een wervelende show voor de hele familie. Twee Russische tumblinggymnasten bevestigen hun komst!

10de plaats voor Ward Claeys op YOG 2018

Vrijdag 12 okt 2018

Van 6 tot en met 18 oktober gaan in het Argentijnse Buenos Aires de Youth Olympic Games (YOG) door. Ward Claeys (Vaste Vuist Lauwe) verdedigde er de afgelopen week de Belgische driekleur in de discipline Toestelturnen.

Ben jij al een Multi SkillZ for Gym coach?

Donderdag 11 okt 2018

Het seizoen is nog maar iets meer dan een maand geleden gestart, en er zijn al 150 trainers die de opleiding Multi SkillZ for Gym gevolgd hebben en hierdoor dus de komende 2 seizoen onbeperkt gratis toegang hebben tot alle video's op het webplatform Multi SkillZ for Gym: Een enorme bron van inspiratie voor leuke, uitdagende, gevarieerde oefen- en spelvormen én met concrete coaching tips. Wil jij ook voor een unieke gymbeleving gaan met Multi Skillz for Gym?

Allroudfinale voor Ward Claeys op YOG

Donderdag 11 okt 2018

Van 6 tot en met 18 oktober gaan in het Argentijnse Buenos Aires de Youth Olympic Games (YOG) door. Ward Claeys (Vaste Vuist Lauwe) verdedigt er de Belgische driekleur in de discipline Toestelturnen.

Club in de kijker - Gympuls Essen

Woensdag 10 okt 2018

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In oktober is het de beurt aan Gympuls Essen!

2 Finales op World Cup Loulé

Maandag 8 okt 2018

Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober streden 8 Belgische gymnasten Tumbling & Trampoline op de World Cup in Loulé (POR) voor een plek op het podium.

Goud en brons voor Delhaize TOP-team tijdens interland!

Zaterdag 6 okt 2018

In het weekend van 6 oktober stond in Gent en Varsenare een belangrijke interland voor onze gymnasten Toestelturnen op het programma. Zowel de meisjes als jongens van het Delhaize TOP-team turnden een sterke wedstrijd en behaalden respectievelijk goud en brons in het teamklassement.

Ritmiekgroep Azerbeidzjan op Gymgala

Vrijdag 5 okt 2018

Op 15 en 16 december vindt in de Lotto Arena te Antwerpen het Gymgala, 20 years of gold plaats. Het belooft een fantastische show te worden met internationale & nationale toppers!

Britse Tumblingtop op Gymgala 20 years of gold

Dinsdag 2 okt 2018

Op 15 en 16 december vindt de 20ste editie van het Gymgala plaats. We maken er een waar spektakel van met acts om u tegen te zeggen. Heb jij je tickets al?

Eerste testweekend in Brugge zit erop!

Maandag 1 okt 2018

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vond in Brugge het eerste testweekend van dit sportjaar plaats. Er waren 111 enthousiaste deelnemende gymnasten!

Dennis Goossens wordt 11de op World Cup

Maandag 1 okt 2018

Naar aanleiding van het WK eind oktober nam Dennis Goossens (TK Kerels Waasmunster) deel aan de World Cup in Parijs (FRA).

Gymfeestje organiseren?

Maandag 1 okt 2018

Je kijkt er al maanden naar uit, je verjaardag. En wat is er cooler dan een echt gymfeestje te organiseren? We geven je alvast enkele tips en leuke activiteiten om jouw feestje volledig gym-proof te maken!

Knappe resultaten voor Acroteams in Boedapest

Zondag 30 sep 2018

Tijdens het weekend van 28-30 september kwamen twee van onze topsport acroteams in actie op de Internationale Acro Cup in Boedapest (HUN).

World Gymnaestrada in Dornbirn

Zaterdag 29 sep 2018

Van 7 tot 13 juli 2019 gaat in Dornbirn (AUT) de 16de editie van de World Gymnaestrada door. Duizenden gymnasten wereldwijd zakken af naar Oostenrijk om dit festival bij te wonen.

Zon, zee en gymnastiek ... een perfecte week in Pesaro

Vrijdag 28 sep 2018

Van 16 tot 21 september was de Italiaanse kuststad Pesaro de place-to-be voor bijna 2000 gymnasten die aan het 6de Golden Age Festival deelnamen.