Provinciale Voorronde Ritmiek A-, B- C- en I-niveau (Jongeren) en Seniores A (ANT-OVL-WVL)

#pvritmiekGent

12/03/2016 - 13/03/2016 • Gent

In de wedstrijddisciplines (uitgezonderd dans en demo) worden per seizoen 2 tot 3 provinciale voorrondes (PV) georganiseerd. De gymnasten (met wedstrijdlicentie) van de clubs kunnen er in hun leeftijdscategorie deelnemen in het A-, B- of C-niveau. De jongste gymnasten zien we terug in het I-niveau (Instapniveau).
Naast de titelstrijd staan de voorrondes in het teken van de selectie voor de Vlaamse kampioenschappen (niet voor I1 8 jaar, I2 8 jaar en I2 9 jaar). Inschrijven kan enkel via de club voor 30 november.

Tijdens deze PV komen de gymnasten in de disciplines Ritmiek in het A- , B-, C-, en I-niveau (I1 9 jaar) in actie. Het is een wedstrijd voor de jongerencategorieën: voor het A- (individueel en groep) en B-niveau (groep) zijn dit de categorieën tot en met 12 jaar, voor het B- en C-niveau (individueel) zijn het deze tot en met 13 jaar. Uitzonderlijk zullen ook de seniores A-niveau hier aantreden. De Provinciale titels van Oost- en West-Vlaanderen worden tijdens hier verdeeld.

Naast deze PV staat hier ook de Voorronde Ritmiek in het I-niveau (I1 8 jaar, I2 8 jaar en I2 9 jaar) op het programma. Hier behalen de deelnemers naargelang hun resultaat een gouden, zilveren of bronzen medaille.


 

Locatie

Arena Van Vletingen Gent
Lange Violettestraat 277 A
9000 Gent

Tweet

Contactgegevens

Leen Fore
09 243 12 05
leenfore@gymfed.be

Georganiseerd door

FORZA RITMICA GENT