DANS - Online Gymfed Challenge 1

#wearedans #wearedemo

03/04/2021 • Gent

Iedere dans- en democlub aangesloten bij onze federatie krijgt de mogelijkheid om met één of meerdere teams deel te nemen aan onze ‘The greatest online Dance Show’.

De show zal een compilatie zijn van alle ingezonden danschoreografieën. Hierbij ligt de nadruk op ‘plezierbeleving’ én ‘positieve feedback’. We stappen dus volledig af van het ‘wedstrijdgebeuren’. Dit zal er enerzijds voor zorgen dat we de druk wegnemen bij onze clubs én zal anderzijds meer ruimte bieden voor creativiteit én een ontspannen manier van dansen.

Eén week na het inzenden van de beeldfragmenten zal er een streamlink online verschijnen waarmee alle deelnemers samen met hun bubbel, vanuit hun kot de show van a tot z kunnen bekijken. Hierbij zal ieder team na afloop ook enkele positieve feedbackpuntjes kunnen bekomen van ons jurypanel.

De link voor het opladen van de filmpjes zal via e-mail aan de betrokken contactpersonen bezorgd worden, en dit tegen ten laatste 22 maart.

De show wordt uitgezonden op zaterdag 03 april 2021 en dit vanaf 14.00 uur.

 

In de week na de show ontvangen alle deelnemende clubs feedback. Met deze tips en tricks kunnen ze aan de slag gaan met het oog op volgend (wedstrijd-)seizoen.

Locatie

Online
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Tweet

Contactgegevens

Annelies Raman
09 243 12 08
anneliesraman@gymfed.be

Georganiseerd door

GYMFED vzw