DANS - Online Gymfed Challenge 2

#wearedans #wearedemo


 

25/04/2021 • Gent

Alle dansers én demogymnasten aangesloten bij één van onze Gymfed-clubs krijgen de kans om individueel of in groep (maximum 10 deelnemers) een originele choreografie in elkaar te boxen én dit op een muzieknummer naar keuze.
Een jurypanel zal na de indiendeadline alle beeldfragmenten aandachtig bekijken en beoordelen én tot slot een winnaar uitroepen!

De persoon of groep met de meest originele én dansbare choreografie zal in de kijker gezet worden! Deze choreografie zal vervolgens verspreid/gedeeld worden met al onze Gymfed-clubs. Dit met als boodschap … Leer deze leuke choreo aan, aan al jullie eigen groepen én deel het resultaat ervan op de social media kanalen van de club.

Een originele activiteit om met al je eigen leden aan clubbinding te doen! Zo ook als federatie om club- en disciplineoverschrijdend een activiteit in te richten én alle resultaten te delen op onze eigen social media.

De link voor het opladen van de filmpjes zal via e-mail aan de betrokken contactpersonen bezorgd worden, en dit tegen ten laatste 13 april.

 

Locatie

Online
Zuiderlaan 13
9000 Gent
Plan uw route via Google Maps
 

Ticket info

Klik hier voor de livestream.
Let op, de betreffende wedstrijd is pas zichtbaar de dag zelf.
 

Deelnemers

Voor deze activiteit zijn 73 deelnemers uit 3 clubs ingeschreven.
 

Tweet

Contactgegevens

Annelies Raman
09 243 12 08
anneliesraman@gymfed.be

Georganiseerd door

GYMFED vzw