DANS - Online Gymfed Challenge 2

#wearedans #wearedemo


 

16/05/2021 • Gent

Alle dansers én demogymnasten aangesloten bij één van onze Gymfed-clubs krijgen de kans om individueel of in groep (maximum 10 deelnemers) een originele choreografie in elkaar te boxen én dit op een muzieknummer naar keuze.
Een jurypanel zal na de indiendeadline alle beeldfragmenten aandachtig bekijken en beoordelen én tot slot een winnaar uitroepen!

De persoon of groep met de meest originele én dansbare choreografie zal in de kijker gezet worden! Deze choreografie zal vervolgens verspreid/gedeeld worden met al onze Gymfed-clubs. Dit met als boodschap … Leer deze leuke choreo aan, aan al jullie eigen groepen én deel het resultaat ervan op de social media kanalen van de club.

Een originele activiteit om met al je eigen leden aan clubbinding te doen! Zo ook als federatie om club- en disciplineoverschrijdend een activiteit in te richten én alle resultaten te delen op onze eigen social media.

Door het beperkt aantal ingeschreven groepen werd er intern beslist om geen compilatie te maken en de stream bijgevolg ook niet te activeren De ingezonden dansjes worden bekeken en beoordeeld achter de schermen en de winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht. Het resultaat zal ook bekend gemaakt worden in een online artikel.
 

Locatie

Online
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Tweet

Contactgegevens

Annelies Raman
09 243 12 08
anneliesraman@gymfed.be

Georganiseerd door

GYMFED vzw