ACRO - Provinciale Voorronde 3 C- en I-niveau

#weareacro

19/03/2022 - 20/03/2022 • Merelbeke

Tijdens de provinciale voorrondes komen de gymnasten in het A-, B- C- of I-niveau in actie. De gymnasten strijden er in hun leeftijdscategorie om de provinciale titels.
Naast die titelstrijd staan de voorrondes ook in het teken van een selectie voor het Vlaams – (A-, B-, C- en I-niveau) en Belgisch (A- en B-niveau) kampioenschap in hun discipline.

Op deze organisatie zien we de gymnasten in de discipline Acro in het C- en het I-niveau aan het werk. De teams I9-14 jaar werken allemaal voor een gouden, zilveren of bronzen medaille.
Alle andere categorieën strijden voor de provinciale titel. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

Opgelet, beperkte parkeergelegenheid aan de sporthal. In de linker kolom van deze activiteitenpagina kunt u de parkingmogelijkheden in de omtrek terugvinden.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor.
Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.

Op zoek naar een nieuwe turnoutfit? Onze kledingpartner Flying Fox is aanwezig op deze wedstrijd.VOLG LIVE DE RESULTATEN
- Via blauwe knop 'Livescore' links bovenaan op de resultatenpagina
- Via de Gymfed-App op je smartphone of tablet

 

Locatie

Sporthal Ter Wallen
Sportstraat 1
9820 Merelbeke

Tweet