GEANNULEERD - Recreatoernooi Toestelturnen

#wearerecrea

22/01/2022 - 23/01/2022 • Assebroek

Met spijt moeten we jullie meedelen dat het Recreatoernooi van 22 en 23 januari 2022 geannuleerd wordt door de huidige corona situatie.

We bekijken samen met de organiserende club de mogelijkheden om dit recreatoernooi op een latere datum te laten doorgaan.

De Recreatoernooien richten zich op de recreatieve gymnasten die 1 tot 4 uur per week turnen. De Recreatoernooien hebben een leuk en uitdagend programma en zijn voor zowel gymnasten als trainers een ideaal doel om naar toe te werken. Met een motiverend beloningssysteem in een aanmoedigende wedstrijdomgeving zijn de Recreatoernooien daarnaast een leuke manier om met je groep naar buiten te komen.

Tijdens dit Recreatoernooi komen de gymnasten in de discipline Recrea Toestelturnen in actie. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.
 

Locatie

Sport Vlaanderen Brugge
Nijverheidsstraat 112
8310 Assebroek

Tweet

Contactgegevens

Hermien Mispelaere
hermienmispelaere@gymfed.be
09 243 12 24

Georganiseerd door

KON. TURNKRING RUST-ROEST BRUGGE