GEANNULEERD - Recreatoernooi Toestelturnen Nederboelare

#wearerecrea

02/04/2022 - 03/04/2022 • Nederboelare

Met spijt moeten we jullie meedelen dat we dit Recreatoernooi dienen te annuleren. De sporthal wordt momenteel nog steeds gebruikt als vaccinatiecentrum, en we kregen het bericht dat de zaal niet tijdig terug beschikbaar zal zijn om het toernooi te kunnen laten doorgaan.

We vinden het bijzonder jammer dat het Recreatoernooi niet kan doorgaan maar hebben uiteraard begrip voor deze beslissing.


De Recreatoernooien richten zich op de recreatieve gymnasten die 1 tot 4 uur per week turnen. De Recreatoernooien hebben een leuk en uitdagend programma en zijn voor zowel gymnasten als trainers een ideaal doel om naar toe te werken. Met een motiverend beloningssysteem in een aanmoedigende wedstrijdomgeving zijn de Recreatoernooien daarnaast een leuke manier om met je groep naar buiten te komen.

Tijdens dit Recreatoernooi komen de gymnasten in de discipline Recrea Toestelturnen in actie. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.

Op zoek naar een nieuwe turnoutfit? Onze kledingpartner Agiva is aanwezig op deze wedstrijd.
 

Locatie

Sporthal De Veldmuis
Felicien Cauwelstraat 39
9500 Nederboelare

Tweet

Contactgegevens

Hermien Mispelaere
hermienmispelaere@gymfed.be
09 243 12 24

Georganiseerd door

TURNKRING GERAARDSBERGEN