RITMIEK - Provinciale voorronde 1 A-, B- en C-niveau 13+j (ANT-VB-LIM)

#weareritmiek

04/02/2023 - 05/02/2023 • Bree

Tijdens de provinciale voorrondes komen de gymnasten ritmiek vanaf 10 jaar in actie in het A-, B- of C-niveau. De gymnasten strijden er in hun leeftijdscategorie om de provinciale titels. Naast die titelstrijd staan deze voorrondes ook in het teken van een selectie voor het Vlaams – (A-, B- en C-niveau) en Belgisch (A- en B-niveau) kampioenschap.

De 9-jarige gymnasten treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 3 wedstrijden. Wist je dat vanaf dit seizoen ALLE wedstrijden voor 9-jarigen (°2014) voor élke 9-jarige toegankelijk zijn? Er wordt op deze leeftijd namelijk in geen enkele discipline meer met selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Meer info over het Gymfed-sportmodel kan je hier terug vinden.

Op deze organisatie zien we de gymnasten Ritmiek in de leeftijdscategorieën 13 jaar en ouder aan het werk.


Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 19 januari online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.

 

Locatie

Sporthal Olympia
Sportlaan 6
3960 Bree

Tweet

Contactgegevens

Jente Meulemans
jentemeulemans@gymfed.be
09 243 11 89

Contact organisatie tijdens wedstrijdweekend = 0470 70 28 13

Georganiseerd door

K.K.B.T. BREE