RS - Wedstrijd 1 I-niveau Individueel 9-12j

#weareropeskipping

21/01/2023 - 22/01/2023 • Oudenaarde

Tijdens de provinciale voorronde (PV) zien we skippers in het A-niveau in actie. Voor het B- en C-niveau wordt er een provinciaal kampioenschap (PK) georganiseerd. De deelnemers strijden er per leeftijdscategorie om de provinciale titels. De skippers in het A-niveau kunnen zich verder selecteren voor het Belgisch kampioenschap en voor een internationale wedstrijd.

De 9 tot 12 jarige skippers treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 2 wedstrijden. Er wordt op deze leeftijd niet met selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Meer info over het Gymfed-sportmodel kan je hier terug vinden.

Tijdens deze wedstrijd zien we de skippers 9-12 jaar individueel in het I-niveau aan het werk. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan hier !


 

Locatie

Sporthal Rode Los
Rodelos 1
9700 Oudenaarde

Tweet