Trofeo Citta di Jesolo

Zaterdag 9 tot zondag 10 april 2022 • Lido di Jesolo, ITA

De Trofeo Citta di Jesolo in Venetië (ITA) vormde na de Olympische Spelen de eerste competitie voor Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) en Lisa Vaelen (De Gympies Keerbergen). Zij werden tijdens deze competitie vergezeld door teamgenoten, Keziah Langendock (Gym Passion Herseaux), Noémie Louon (Turnclub Varsenare), Zsofi Verleden (Gym Izegem) en Margaux Dandois (Oefening Geeft Kracht Duffel). 

   De meisjes van Team BELGYM eindigde met een totaalscore van 151.266 punten op de 5de plaats in het teamklassement. 

   1. United States 164.065 
   2. Italy 162.267 
   3. Canada 152.266

   Daarnaast wisten de seniores maar liefst 4 toestelfinales te behalen. Lisa Vaelen (De Gympies Keerbergen) en Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) turnde de finale aan brug. Lisa greep net naast het podium en eindigde met 13.850 punten op de 4de plaats. Maellyse eindigde 7de met 13.150 punten. 

   Noemie Louon (Turnclub Varsenare) zagen we aan het werk tijdens de finale aan balk maar daar verliep niet alles even vlot. Ze eindigde met 10.100 punten op de 8ste plaats. Margaux Dandois (Oefening Geeft Kracht Duffel) turnde de finale aan grond en mocht tevreden zijn met 12.850 punten en een 5de plaats.

   Juniores

   Ook de juniores meisjes kwamen in actie tijdens deze internationale competitie. Zij eindigde op een knappe 7de plaats in het teamklassement. Erika Pinxten (TK Sta Paraat PHH Hasselt) kon zich nog kwalificeren voor de Toestelfinale aan balk en behaalde daar met 12.550 punten een knappe 7de plaats. 

   • Erika Pinxten (TK Sta Paraat PHH Hasselt)
   • Nell Bogaert (Turnkring Geraardsbergen)
   • Eva Bruynseels (K.O.T.V. Noordzee)
   • Chloé Baert (Gym Waasland)
   • Axelle Vanden Berghe (Gym Izegem)
   • Aberdeen O’Driscoll (Gym Wardin)

   Locatie

   Pala arrex Jesolo
   Piazza Brescia 11
   30016 Lido di Jesolo, ITA
   Plan uw route via Google Maps
    

   Tweet

   Reacties op deze activiteit

   Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen