Examen Rope Skipping CREA - Gent

25/01/2020 • Gent

Jurycursussen

Voor het seizoen 2019-2020 kunnen reeds erkende juryleden hun freestylebrevetten (DIFF en CREA) behouden op voorwaarde dat zij het huidige seizoen een door Gymfed georganiseerde jurybijscholing of -cursus volgen. De theorie- en speeddiploma’s vervallen en dienen door elk jurylid opnieuw digitaal afgelegd te worden via judge@Home. Oefenen kan zoveel als gewenst via de voorziene oefenmodules. Voor het examen krijgt elk jurylid maximum 3 kansen per seizoen om te slagen.

 

Let op dat je voor de start van het examen de judge@Home (theorie-examen + speedexamen) met succes hebt afgelegd. Als je bent ingeschreven voor een jury-examen, dan verschijnt het theoretisch examen automatisch in het overzicht van judge@Home. Voor speed dien je je nog afzonderlijk in te schrijven via de activiteitenpagina zodat ook deze examenmodule verschijnt in het overzicht.

 

 

 

Een jurylid dient zowel de DIFF- als CREA-bijscholing te volgen indien hij/zij beide diplomaonderdelen wenst te behouden. Volgt een jurylid enkel de DIFF-bijscholing, dan vervallen de CREA-diploma’s. Indien een jurylid op dit moment bijvoorbeeld enkel over het brevet RE SR beschikt, dient dat jurylid dit seizoen nog te slagen voor de speed- en theorietest en het onderdeel PRES SR alvorens een jurybrevet van categorie IV toegekend te krijgen. Een jurylid van °2004 of °2003 kan maximaal een kwalificatie van categorie III toegekend krijgen.

  • Voor volledige duur €5

Locatie

FPPW
Henri Dunantlaan 2
9000 Gent
Plan uw route via Google Maps
 

Inschrijven

Uiterlijk tegen 19/01/2020
Online inschrijven

Dagindeling

Datum Start Einde
25/01/2020 16:30 18:30
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Eva Vandemeulebroecke
EvaVandemeulebroecke@gymfed.be
09 243 12 19