TU TRA - Vlaams Kampioenschap Tumbling, Trampoline, DMT C-niveau + Team Cup Tumbling

#wearetrampoline #wearetumbling

13/05/2023 • Knokke-Heist

Via de provinciale voorrondes selecteren gymnasten in het A-, B-, C- of I-niveau zich voor het Vlaams kampioenschap. De beste gymnasten strijden er om de Vlaamse titels in hun leeftijdscategorie.

Het Vlaams kampioenschap is samen met de provinciale voorrondes op hun beurt selectief voor het Belgisch kampioenschap (A- en B-niveau) later in het seizoen. De selectie voor het VK gebeurt door Gymfed en wordt zo snel mogelijk na de laatste provinciale voorronde bekend gemaakt.

Tijdens dit VK strijden de gymnasten in de disciplines Tumbling, Trampoline en Dubbele Minitrampoline in het C-niveau om de Vlaamse titels. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor (indien haalbaar met de laatste PV). Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.
Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan
hier !
Tijdens de teamcup zien we tumblers in het A-, B- of C-niveau in actie. De gymnasten strijden er in een ploeg bestaande uit minimum 3 en maximum 6 gymnasten in twee verschillende leeftijdscategorieën (gymnasten van 10-14 jaar en een open categorie). Er kan tijdens de Teamcup eveneens cluboverschrijdend gewerkt worden. Het echte tumblinggevoel komt hier ongetwijfeld naar boven! Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan
hier !

Op zoek naar een nieuwe turnoutfit? Onze kledingpartner Agiva is aanwezig op deze wedstrijd.

 

Locatie

Sporthal De Stormmeeuw
Edward Verheyestraat 14
8300 Knokke-Heist

Tweet

Contactgegevens

Eline Verbeeck
elineverbeeck@gymfed.be
09 243 12 12

Voor trainers en juryleden: wedstrijdtelefoon TU TRA = 0477 54 50 72
Gelieve dit nummer te bellen als je op de dag van de wedstrijd de wedstrijdleiding/-organisator wenst te bereiken.

Georganiseerd door

GYM KNOKKE-HEIST vzw