Belangrijke wijzigingen voor de opstart van het wedstrijdseizoen!

Leen Foré   ‐  Zaterdag 23 jan 2021   ‐   Tweet

#wearegymEind februari starten we de Gymfed-organisaties terug op, rekening houdende met de geldende Corona-beperkingen. Dit brengt een aantal wijzigingen met zich mee, we lijsten ze graag voor jullie op.

Wijzigingen?

Enkel organisaties voor sporters tem geboortejaar 2008

Gezien de huidige maatregelen zullen er in februari en maart enkel organisaties doorgaan voor sporters tot en met geboortejaar 2008. Dit zowel voor individuele competities, toernooien en happenings als teamcompetities conform deze leeftijden.

Van zodra er zicht is op de heropstart van de indoor trainingen voor sporters vanaf geboortejaar 2007 worden de organisatie vanaf april terug onder de loep genomen.

Aanpassing wedstrijdkalender en reglementen

Gezien de leeftijdsbegrenzing tem geboortejaar 2008 een wijziging in het aantal sporters per organisatie met zich meebrengt, sommige sporthallen als vaccinatiecentra worden ingericht en bepaalde organisaties door lokale besturen geen groen licht krijgen, zijn er verschuivingen in de kalender en wijzigingen in de reglementen voor bepaalde niveaus en leeftijdscategorieën. 

Lees hier per discipline alles na!

Nieuwe deadline voor inschrijvingen en licenties

De deadline in het ledenbeheer voor inschrijvingen, wijzigen inschrijvingen en aanvragen licenties voor de wedstrijden wijzigt van 31/01 naar 4 weken voor de betreffende organisatie. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om kort in te spelen op de onzekere situatie. De facturatie van de licenties gebeurt op basis van de 1ste inschrijving voor een organisatie.

Het staat elke club/sporter vrij om al dan niet deel te nemen. Gymfed heeft alle begrip voor de gemaakte keuzes. We betreuren het dat niet alle clubs en sporters in de mogelijkheid zullen zijn om deel te nemen aan onze organisaties. Toch hopen we dat ook deze sporters hun passie voor de sport blijven behouden. 

Aangepaste protocollen: Gymfed-organisaties Corona-proof

Het Gymfed-team stelt, samen met haar organiserende clubs, alles in het werk om de organisaties CORONA-PROOF te laten verlopen. Hiervoor werden voor de verschillende groepen aanwezigen specifieke protocollen opgesteld op basis van de geldende veiligheidsmaatregelen.

Deze protocollen zijn er enkel en alleen om organisaties mogelijk te maken voor onze SPORTERS, we vragen dan ook aan iedereen om deze te respecteren.


#wearegym  #wearesafe

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen