Coach@home - een handige Gymfed-tool

  ‐  Dinsdag 8 december 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Handige Gymfed-tools waarvan je nog niet wist dat ze bestonden

Ben jij al ingelogd in 'Mijn Gymfed'? Via je persoonlijk profiel ontdek je tal van Gymfed-tools die speciaal ontwikkeld werden voor onze clubs, leden, juryleden en trainers. Super handig voor een vlot en gymtastisch sportjaar, ontdek ze snel!

Coach@home

Voor wie? - Clubs & Trainers

Coach@Home is een online inspiratietool voor trainers. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie via korte filmpjes kennis maken met oefenstof. Kwaliteit, creativiteit en inspiratie en innovatie zijn de sleutelwoorden. Neem een kijkje bij de verschillende disciplines en thema’s of zoek via de zoekrobot. Trainer recreatie of competitie, er is voor elk wat wils! De club kan kiezen om hier een betalend abonnement op te nemen en zo alle filmpjes open te stellen voor zijn trainers. Vraag er dus zeker naar bij je club!

In de map GYM@HOME kan je heel wat inspirerende filmpjes vinden. Deze map is gratis toegankelijk voor alle ingelogde trainers tijdens deze Corona periode. Er zijn filmpjes voor alle disciplines. De moeite waard om een kijkje te nemen.

coach@home platform Gymfed

> De handleiding kan je hier raadplegen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen