Het wedstrijdseizoen 2023 gaat van start

  ‐  Maandag 9 januari 2023   ‐   Tweet

#wearegym

Alle praktische info op een rij

Kijk jij ook zo hard uit naar het nieuwe wedstrijdseizoen? Dit weekend is het zover! Op zaterdag 14 en zondag 15 januari gaan de eerste wedstrijden van 2023 door. De sporters in het C-niveau in de disciplines Tumbling, Trampoline en Toestelturnen meisjes bijten de spits af van het wedstrijdcircuit! 

Sporters in 9 verschillende disciplines komen dit seizoen in actie op maar liefst 70 wedstrijden, 27 Recreatoernooien en 8 Gymtopia Happenings. Op het einde van het seizoen staan voor onze A- en B-sporters de Belgische kampioenschappen op het programma. De beste Belgische teams in de discipline Rope Skipping strijden het weekend van 1 en 2 april om de Belgische titels. Voor de andere disciplines is het wachten tot het verlengd weekend van 27 tot 29 mei.

Voor onze skippers, dansers en demogymnasten is de apotheose van het seizoen naar goede gewoonte de Best Show teams Finale. Deze wedstrijd gaat door op 3 juni in de Topsporthal te Gent.

Welke activiteiten mag ik verwachten?

Elke donderdag posten we een update van de weekendplanning op onze Facebook-pagina en Instagram-pagina. Volg ons via sociale media en blijf op de hoogte waar onze sporters in actie komen! Wil je tijdens het weekend meegenieten van de wedstrijdmomenten? Check dan zeker de Instagram-stories van @wearegym


Waar kan ik de wedstrijd live volgen?

Net zoals vorig jaar zorgen we ook in 2023 voor een livescore van alle wedstrijden Acro, TTm, TTj, Ritmiek, Rope Skipping, Tumbling en Trampoline in het competitiecircuit. Zo kan je ook van thuis uit supporteren voor jouw favoriete sporters of club! Je kan de livescore bekijken via de Gymfed-app of via de online score-pagina. De resultaten worden op maandag na de wedstrijden gepubliceerd op de resultatenpagina's van de desbetreffende wedstrijden.


Jouw persoonlijk doel behaald? En blij met je knalprestatie? Of jammer genoeg minder dan verwacht? Wij hopen dat je terugblikt op een fantastische wedstrijdervaring en hoe dan ook trots bent op jezelf. Ontdek tips en tricks om op een gepaste manier om te gaan met jouw resultaten.

Waar kan ik de wedstrijdvolgordes vinden?

Benieuwd naar wie wanneer in actie komt? Check hiervoor de dagindeling en wedstrijdvolgorde op de desbetreffende activiteitenpagina's. Je kan vanaf 3 weken voor de wedstrijd de gedetailleerde wedstrijdinfo online terugvinden. Elke deelnemer wordt hier eveneens via mail van op de hoogte gebracht.

Hoe kan ik tickets kopen?

We werken dit seizoen terug met een online ticketverkoop die van start gaat 1 week voor de organisatie, dit telkens op maandag om 19.00 uur. Alle info kan je terug vinden op de desbetreffende activiteitenpagina.

Je kan nog steeds korting verkrijgen via je lidkaart. Hou deze bij de hand bij het aankopen van je ticket. Bij het downloaden van je ticket (na betaling) dien je je lidnummer in te geven. Ter plaatse wordt per ticket de persoonlijke lidkaart en identiteitskaart gecontroleerd.

Waar kan ik nadien de foto's terugvinden?

Tijdens de wedstrijden trekken verschillende Gymfed-fotografen op pad om de mooiste wedstrijdmomenten vast te leggen op beeld. Wil je deze foto's graag opzoeken? Neem dan in de week na de wedstrijd een kijkje op ons FLICKR-account voor de leukste foto's! Vind je een bepaalde wedstrijd niet terug? Dan wil dat zeggen dat er op die dag geen Gymfed-fotograaf aanwezig was.

We wensen alle sporters, trainers en juryleden een fantastisch wedstrijdseizoen toe. Geniet van elke sportmoment!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen