Lees het E-magazine More than Gym #15

  ‐  Vrijdag 1 oktober 2021   ‐   Tweet

#morethangym

Exclusief interview met de meisjes van Team BELGYM

Een nieuwe editie van het online magazine More than Gym staat online. Kom alle laatste nieuwtjes te weten van de nationale en internationale toppers!

Een eerste koprol of dubbele salto, optreden voor een groot publiek of meedoen aan een eerste echte wedstrijd, grenzen verleggen en succes beleven, dat is waar we dit seizoen naar streven. Na een jaar met flink wat beperkingen gaan we samen de uitdaging aan.

Afgelopen zomer zorgden Nina Derwael en de meisjes van Team BELGYM voor historische prestaties op de Olympische Spelen. Lees het exclusieve interview met de meisjes in Q&A. Ook de acrogymnasten turnden zich deze zomer naar de medailles. Op het WK in Genève verzamelden ze maar liefst vier zilveren exemplaren! Lees er alles over in Looking back.

Als corona het toelaat, ziet ook de toekomst er rooskleurig uit. In het najaar staan er heel wat toffe events op de planning, zoals het Kaderweekend, het Europees Kampioenschap Acro, twee wereldkampioenschappen (Toestelturnen & Tumbling-Trampoline) én het afsluitende Gymgala in de Antwerpse Lotto Arena! Ontdek er alles over in What’s to come .

Tot slot willen we jullie een fantastisch en vooral coronavrij sportjaar toewensen!

Veel leesplezier!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen