Nieuw in het Gymfed-team

Delphine Gosseye   ‐  Donderdag 24 juni 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Het Gymfed-team telt zo een 50-tal gepassioneerde medewerkers die alles in het werk zetten voor onze clubs en leden. In 2021 mogen we twee nieuwe gezichten verwelkomen in het team Administratie, financiën & ICT, we stellen ze graag aan jullie voor!

New in the team

Saskia Demeyer - Financieel medewerker

Sinds 25 mei maakt Saskia Demeyer deel uit van het team Administratie, financiën & ICT. Als financieel medewerker staat ze in voor de leveranciersboekhouding en de nodige boekhoudkundige en administratieve ondersteuning. Als club kan je bij het financieel team steeds terecht met vragen over jouw clubfacturatie.

Cedric Lenaers - ICT coördinator

Als opvolger van Tom Van Hecke neemt Cedric Lenaers de functie ICT coördinator voor zijn rekening. Als club kan je bij Cedric terecht voor alles wat met de verschillende Gymfed-applicaties te maken heeft. Merk je onduidelijkheden of applicaties die niet naar behoren functioneren? Of heb je suggesties? Dan kan je steeds terecht bij Cedric. In het kader van de nieuwe ledenapplicatie (lancering januari 2022) is Cedric volop aan de slag met het ontwikkelen van de nodige handleidingen en opleidingen voor onze clubs. Vragen rond GDPR? Cedric helpt je met plezier op weg. Tot slot zie jij hem tijdens onze Gymfed-events in actie als ICT ondersteuner.

Afscheid van...

Helaas nemen we na dit seizoen ook afscheid van de twee vaste Gymfed-medewerkers. Administratief en financieel manager Sonja Deneyer geniet na 33 jaar van haar welverdiend pensioen. Sonja was een vaste waarde binnen onze federatie die zowel voor alle Gymfed-clubs als medewerkers steeds paraat stond. Bedankt Sonja voor je prachtige carrière, meer lees je hier.

Ook collega Tom Van Hecke verlaat het Gymfed-nest. In zijn functie als Projectmedewerker & ICT stond Tom voor iedereen klaar. Elke Gymfed-medewerker kon bij hem terecht voor vragen rond ICT of projecten. Ook de clubs wisten Tom te vinden voor vragen omtrent het ledenbeheer, de website, online inschrijven,... We wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging Tom, we zullen je missen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen