Ontdek nu het E-magazine More than Gym #14

  ‐  Vrijdag 28 mei 2021   ‐   Tweet

#morethangym

Een nieuwe editie van het online magazine More than Gym staat online. Kom alle laatste nieuwtjes te weten van de nationale en internationale toppers!

Het sportseizoen loopt op zijn einde. De online Gymfed Cups en Challenges zijn afgelopen, en de trainers binnen de club zetten de laatste trainingsweken in. Spijtig genoeg kon dit seizoen nog niet iedereen indoor trainen, maar we hopen met z’n allen dat dat vanaf het volgende seizoen opnieuw het geval zal zijn!

INHOUD

In deze 14de editie van ons e-magazine bezorgen we je opnieuw tal van nationale en internationale weetjes en inside news. Benieuwd? Lees dan snel verder!

In Dotry@home geeft topsporter Noam Patel een interessante les op de blokken. In Get to know Gymfed stellen we met veel trots de atletencommissie aan jullie voor.

Daarnaast kom je in What’s to come en Looking Back alles te weten over aanstaande en voorbije events en wedstrijden. En we kunnen jullie nu al vertellen dat het een hele boterham is! In My Week geeft World Cup Acro winnares Bo Hollebosch trouwens een exclusieve kijk op de week van de World Cup.

Veel leesplezier!

Wil je de vorige magazines raadplegen? Dat kan hier! 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen