Opleidingskalender 2017-2018 ook digitaal beschikbaar

Els Coppieters   ‐  Dinsdag 26 september 2017   ‐   Tweet

Tijdens de startvergaderingen kregen alle aanwezige clubs de opleidingskalender in een aantal exemplaren. Nu is deze kalender ook online te raadplegen.

We zijn blij om jullie hierbij de zevende editie voor te stellen van de Gymfed-opleidingskalender. Met deze kalender willen we de opleidingen in de brede zin van het woord bundelen.

Deze seizoenskalender biedt iedereen de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en de opleidingen zoveel mogelijk af te stemmen op clubtrainingen, school- of werksituatie, hobby’s,…

Hoewel we geprobeerd hebben om zo goed mogelijk te plannen, kunnen er nog steeds extra opleidingsinitiatieven georganiseerd worden door bijvoorbeeld: een externe lesgever die in België is, nieuwe trends die zich voordoen, … In dat geval wachten we geen jaar, maar zullen deze initiatieven via www.gymfed.be, de nieuwsbrieven en alle andere communicatiekanalen aangekondigd worden.

Niet alleen trainersopleidingen, maar ook opleidingsinitiatieven voor bestuursleden, juryleden en gymnasten, dansers en skippers komen in deze kalender aan bod. Je vindt hier dus voor elk wat wils!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen